>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Przed TB widziałem bodajże 1,5 na Querreya, przecież to był żart, szkoda, że nie zaryzykowałem pograć na Rosola.
Ivanovic to weźmie jeszcze.

matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Lorenzi @2,62 Bet365

Gra jak na cegle, ale daje radę, dobrze trzyma piłę w grze. Lacko ani nie ma super serwisu, ani jakoś specjalnie super nie kończy akcji, moim zdaniem spore szanse.
⛔

nie dość, że brzydki to jeszcze chory umysłowo

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
alexandrova 1,6 promo . zresztą kolejne. prędzej ana sobie nogi tu połamie niż coś ugra. ostatnie dwie akcje 11 gema to poprostu cała ana. amatorzy by to skończyli ale nie ona. w sumie to już taka prawie amatorka z wyglądem gwiazdy

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
formę u ivanovic to ja widziałem jakies 2 lata temu jak nie dalej. teraz to już tylko wspomnienia. została dziś poraz kolejny uświadomiona

rafaelinho 643

rafaelinho

Użytkownik
Nie ma chyba drugiego takiego przebijaka jak Simon, jeśli jest chociaż cień szansy ze można dojść do piłki to on to zrobi..

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
2.60 awans Wlochow bet365.
Mecz conajmniej 50/50 chociaz w tym turnieju wygrywa defensywa a Wlosi sa w niej lepsi. Bardziej zachwycila mnie gra Wlochow, dla mnie to zdecydowane value.
Daje duzo kasy, dzisiaj sporo zarobione wiec moze byc pieknie ;)

domell 454

domell

Użytkownik
2.60 awans Wlochow bet365.
Mecz conajmniej 50/50 chociaz w tym turnieju wygrywa defensywa a Wlosi sa w niej lepsi. Bardziej zachwycila mnie gra Wlochow, dla mnie to zdecydowane value.
Daje duzo kasy, dzisiaj sporo zarobione wiec moze byc pieknie ;)
Hiszpania ogarnie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom