zendi94
Użytkownik
aa szkoda gadać..Jakby zaatakowała siatkę to jeszcze by wyszła z tego
Begu 2 set
aa szkoda gadać..Jakby zaatakowała siatkę to jeszcze by wyszła z tego
beznadziejnie słaby to jest edmund :;/:Mecz Kolby jest beznadziejnie słaby
To je Wimbledon.Mannarino połamał się z 30:0 -> euforia
Edmund z 40:15 -> co za idiota, jak tak można ????
W tym aspekcie, mamy tutaj prawdziwych ekspertów.proponuje wrócić do nazwy tego tematu jak za dawnych lat - PŁACZE NA TEMATY TENISOWE
Być bardziej żałosnym od Mannarino w najważniejszych momentach to jednak duża sztuka. Niewielu jest większych pusiaków od Adrianka.Mannarino połamał się z 30:0 -> euforia
Edmund z 40:15 -> co za idiota, jak tak można ????
Z całą pewnością nie zatrzymałem się na Ronaldo z 2012 roku. Specyfika jego gry zmieniła się na przestrzeni lat ponieważ piłka nożna się zmieniła. Na pewno nie jest to typowy killer jakim jest Lewandowski czy Pipita.Mylisz się. Zatrzymałeś się na 2011 bądź 2012 roku. Ronaldo nie jest obecnie zawodnikiem stworzonym do dryblingu. Z dryblera, jakim był w Manchesterze i, powiedzmy, podczas dwóch sezonów w Madrycie, stał się poacherem, killerem.
Chociażby bramka z Romą w RzymieRozmawiasz w tym momencie z osobą, która ogląda mniej więcej 97% spotkań Realu w sezonie - nie przypominam sobie w jego wykonaniu wygranego pojedynku 1vs1.
Spójrz też kto dograł Naniemu piłkę na 1-1 i z jakiego miejsca. Zobacz również kto odebrał piłkę Chorwatom, rozegrał a później sam pognał za akcją która przyniosła bramkę.Spójrzmy zresztą na ostatnie bramki - pierwsza bramka z Węgrami? Po asyście. Druga? Wykończenie dośrodkowania. Nie umniejsza to jego geniuszowi, ale to sprowadza się do antycypacji, umiejętności wykończenia, znalezienia się w odpowiednim miejscu, w odpowiednim czasie. Wykończył jak nikt inny na świecie, ale sam sobie sytuacji nie wykreował.
Oczywiście że raz na jakiś czas wykreuję sobie sytuację lub stworzyą ją partnerom. Tutaj znów odsyłam do statystyk (jak wyżej).Nie róbmy także z Lewandowskiego impotenta, który uzależniony jest od partnerów. Nie, to nie jest Higuain, to nie ten typ napastnika i także potrafi wykreować sytuacje partnerom. Ja tam wielokrotnie widziałem, gdy Ibra czy Aguero jedną, indywidualną akcją rozstrzygali wynik spotkania
Trzeba brać przykład z Lacko jak się trzyma swój serwis w tbPrzed chwilą śmiałem się z płaczu, ale to co robi Lacko jest trochę przykre ???? Z brzydalem Lorenzim