>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Lorenzi sam się połamał, lubię to ???? .
Hahaha możecie mnie cytować ???? . Tak jak mówiłem - Mandaryno jakby nie oddał nie byłby sobą. Z 30:0 ????

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Weźcie ludzie przestańcie płakać. Nie raz w tenisie ktoś przegrywa serwis z 40-0. Jak ktoś gra w tenisa to wie, że to się zdarza. Gdyby tak nie było to tenis byłby nudny.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Mannarino połamał się z 30:0 -&gt; euforia
Edmund z 40:15 -&gt; co za idiota, jak tak można ????
Być bardziej żałosnym od Mannarino w najważniejszych momentach to jednak duża sztuka. Niewielu jest większych pusiaków od Adrianka.
Teraz miał 30:0 i nawet BP nie powąchał :]

domell 454

domell

Użytkownik
Mylisz się. Zatrzymałeś się na 2011 bądź 2012 roku. Ronaldo nie jest obecnie zawodnikiem stworzonym do dryblingu. Z dryblera, jakim był w Manchesterze i, powiedzmy, podczas dwóch sezonów w Madrycie, stał się poacherem, killerem.
Z całą pewnością nie zatrzymałem się na Ronaldo z 2012 roku. Specyfika jego gry zmieniła się na przestrzeni lat ponieważ piłka nożna się zmieniła. Na pewno nie jest to typowy killer jakim jest Lewandowski czy Pipita.
Spójrz chociażby na asysty. Lewandowski bardzo rzadko asystuje, natomiast Ronaldo zawsze w sezonie ma ponad 10 asyst.
Rozmawiasz w tym momencie z osobą, która ogląda mniej więcej 97% spotkań Realu w sezonie - nie przypominam sobie w jego wykonaniu wygranego pojedynku 1vs1.
Chociażby bramka z Romą w Rzymie
Spójrzmy zresztą na ostatnie bramki - pierwsza bramka z Węgrami? Po asyście. Druga? Wykończenie dośrodkowania. Nie umniejsza to jego geniuszowi, ale to sprowadza się do antycypacji, umiejętności wykończenia, znalezienia się w odpowiednim miejscu, w odpowiednim czasie. Wykończył jak nikt inny na świecie, ale sam sobie sytuacji nie wykreował.
Spójrz też kto dograł Naniemu piłkę na 1-1 i z jakiego miejsca. Zobacz również kto odebrał piłkę Chorwatom, rozegrał a później sam pognał za akcją która przyniosła bramkę.
Nie róbmy także z Lewandowskiego impotenta, który uzależniony jest od partnerów. Nie, to nie jest Higuain, to nie ten typ napastnika i także potrafi wykreować sytuacje partnerom. Ja tam wielokrotnie widziałem, gdy Ibra czy Aguero jedną, indywidualną akcją rozstrzygali wynik spotkania
Oczywiście że raz na jakiś czas wykreuję sobie sytuację lub stworzyą ją partnerom. Tutaj znów odsyłam do statystyk (jak wyżej).
Porównywanie Ronaldo i Lewandowskiego nie ma żadnego sensu. Zupełnie inna charakterystka zawodnika.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom