>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
domell 454

domell

Użytkownik
⛔
za późno się obudzily w TB i 13-15
Gdzie tam, Makroguzova znów dała popis. Poza tym że serwisem zdobyła run 4-0 czy 5-0 w drugim secie to cały mecz cieniowała. Chinki miały więcej szczęścia, grały stabilniej i wygrały.

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
O 11:10 ma zacząć się mecz w pingla fluhm vs nagy. Bardzo fajny kurs na Niemca Fluhma 2.10.

Nagy w ostatnim turnieju doszedł do finału ale przez kilka dni całkowicie stracił błysk. Przegrał wszystkie 5 meczy. Nie ma żadnych szans na wyjście do playoff. Fluhm natomiast bardzo fajny bilans i pewna gra w półfinale. Będzie to ich ostatni mecz w rundzie wstępnej. Nagy słynie z tego że jak idzie to wygrywa jak przestaje trafiać to macha rękami, krzyczy, denerwuje się i albo łatwo oddaje mecz albo gdy gra o coś to próbuje. Przed chwilą grał z najgorszym zawodnikiem turnieju i przegrał 3-2 nie mogłem oglądać tego meczu ale pokazuje to ze chce dograć ten turniej i o nim zapomnieć. Oglądałem natomiast Fluhma i nawet wygrał mecz 3-0 gdzie płacili za zwycięstwo również 2.10. Teraz może 3-0 nie będzie ale 3-1 myślę spokojnie.

Także Fluhm 2.10 stawka 7/10
⛔ zadziwiająco dobry mecz Nagy`ego, ostatni raz gram mecze z jego udziałem, potrafi on z każdym przegrać ale również wygrać.

domell 454

domell

Użytkownik
o 14.00 na łymbledonie
Schvedova/Babos - Atawo/Spears 2.80
kurs zacny a Amerykanki w tym turnieju graja bardzo dobrze, pierwsza para cos tam pogrywa w deblu ale bardziej sa ta singlistki, po takim kursie nie sprobowac no raczej to gram
b365
Shvedova lepsze osiągnięcia ma jako deblistka, wygrała Wimbledon w 2010 roku w grze podwójnej.
Babos była tutaj w finale w grze podwójnej 2 lata temu.

domell 454

domell

Użytkownik
Amerykanki nie straciły jeszcze seta a po tym jak Babos/Schvedova ograly Hingis/Mirza, które ostatnio nie blyszcza poszla masowka na Babosy ja proboje po takim kursie bo jak dla mnie powinno byc jakies 2.2
Oczywiście wymieniamy poglądy, dla mnie no bet.
Uważam jednak że Jarka jest w świetnej formie, ma pewność uderzeń, dobry serwis i widać że na trawie czuje się świetnie. Babos solidnie, ostatnio jak przegrywała to ze zdecydowanie lepszymi.
Amerykanki tak na prawdę nie miały z kim stracić seta poza ostatnią parą. Tak na prawdę poza Brengle nie grały również z rywalkami mocno bijącymi tak jak Jarka.
E: Choć i Brengle nie jest taka mocna.

tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
Beeler/Strasser (Szwajcaria, 1-1) - Nicolai/Lupo (Włochy, 2-0)
kursy 6,00 - 1,11 chyba przesadzone
Włosi mogą odpuścić bo mają awans pewny
Patrzę na wyniki i Szwajcarzy gładko ograli Norwegów, a Włosi trochę się z nimi namęczyli... jakaś drobna przesłanka za typem na Szwajcarów.
Ewentualnie można rozważyć jakieś dodatnie handi punktowe w secie w kierunku Szwajcarów
Gry tych par nie widziałem, więc info czysto statystyczne, ale nie kojarzę, żeby Włosi ostatnio odnotowywali jakieś super wyniki.
E: no dobra, w czerwcu prawie w ogóle nie grali, wcześniej Włosi mieli dobre wyniki, nie sprawdziłem, po prostu nie kojarzyłem ich z czerwca

everto 24,7K

everto

Użytkownik
Beeler/Strasser (Szwajcaria, 1-1) - Nicolai/Lupo (Włochy, 2-0)
kursy 6,00 - 1,11 chyba przesadzone
Włosi mogą odpuścić bo mają awans pewny
Patrzę na wyniki i Szwajcarzy gładko ograli Norwegów, a Włosi trochę się z nimi namęczyli... jakaś drobna przesłanka za typem na Szwajcarów.
Ewentualnie można rozważyć jakieś dodatnie handi punktowe w secie w kierunku Szwajcarów
Gry tych par nie widziałem, więc info czysto statystyczne, ale nie kojarzę, żeby Włosi ostatnio odnotowywali jakieś super wyniki.
awansuja 2 ekipy?

5567 719

5567

Użytkownik
Hajto wczoraj coś nie byl w sosie po meczu. Coś mi się wydaje, ze uwalil troche siana na Niemaszkach. :razz:

tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
awansuja 2 ekipy?
3
Pierwsze miejsca mają wolną 1. rundę
W 1. rundzie grają drugie miejsca z trzecimi miejscami
Hajto wczoraj coś nie byl w sosie po meczu. Coś mi się wydaje, ze uwalil troche siana na Niemaszkach.
Grałem na Niemców chociaż ich nie lubię, ale to co Hajto odwalał to powinni go wyjebać z komentowania, totalnie ciągnął za Szwabami, dopiero pod koniec powiedział kilka dobrych słów na Francję, ale podejrzewam, że mu kazali

Otrzymane punkty reputacji: +9
ilendil 2,1K

ilendil

Użytkownik
Apropo typu na over 41.5 asów w meczu Federera z Raonicem to ma ktoś moze statystyki, albo po prostu moze podac ile asów w ostatnich meczach mieli?

5567 719

5567

Użytkownik
3

Grałem na Niemców chociaż ich nie lubię, ale to co Hajto odwalał to powinni go wyjebać z komentowania, totalnie ciągnął za Szwabami, dopiero pod koniec powiedział kilka dobrych słów na Francję, ale podejrzewam, że mu kazali
Caly mecz nie mogl sie pogodzić z tym karnym. Po meczu pokazali z nim krotki wywiad z Borkiem w PS2 to jak zbity pies wyglądał. Czytałem, ze lubil hazard kiedyś, a wiadomo - z tego nigdy do konca sie nie wychodzi, wiec mysle, ze posmarował troche na Niemcy wczoraj. Niby miałby ich tak kochac tylko dlatego, ze kiedys grał w Schalke? Wątpliwa sprawa :]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom