domell
Użytkownik
Gdzie tam, Makroguzova znów dała popis. Poza tym że serwisem zdobyła run 4-0 czy 5-0 w drugim secie to cały mecz cieniowała. Chinki miały więcej szczęścia, grały stabilniej i wygrały.
za późno się obudzily w TB i 13-15
Gdzie tam, Makroguzova znów dała popis. Poza tym że serwisem zdobyła run 4-0 czy 5-0 w drugim secie to cały mecz cieniowała. Chinki miały więcej szczęścia, grały stabilniej i wygrały.
za późno się obudzily w TB i 13-15
zadziwiająco dobry mecz Nagy`ego, ostatni raz gram mecze z jego udziałem, potrafi on z każdym przegrać ale również wygrać.O 11:10 ma zacząć się mecz w pingla fluhm vs nagy. Bardzo fajny kurs na Niemca Fluhma 2.10.
Nagy w ostatnim turnieju doszedł do finału ale przez kilka dni całkowicie stracił błysk. Przegrał wszystkie 5 meczy. Nie ma żadnych szans na wyjście do playoff. Fluhm natomiast bardzo fajny bilans i pewna gra w półfinale. Będzie to ich ostatni mecz w rundzie wstępnej. Nagy słynie z tego że jak idzie to wygrywa jak przestaje trafiać to macha rękami, krzyczy, denerwuje się i albo łatwo oddaje mecz albo gdy gra o coś to próbuje. Przed chwilą grał z najgorszym zawodnikiem turnieju i przegrał 3-2 nie mogłem oglądać tego meczu ale pokazuje to ze chce dograć ten turniej i o nim zapomnieć. Oglądałem natomiast Fluhma i nawet wygrał mecz 3-0 gdzie płacili za zwycięstwo również 2.10. Teraz może 3-0 nie będzie ale 3-1 myślę spokojnie.
Także Fluhm 2.10 stawka 7/10
Shvedova lepsze osiągnięcia ma jako deblistka, wygrała Wimbledon w 2010 roku w grze podwójnej.o 14.00 na łymbledonie
Schvedova/Babos - Atawo/Spears 2.80
kurs zacny a Amerykanki w tym turnieju graja bardzo dobrze, pierwsza para cos tam pogrywa w deblu ale bardziej sa ta singlistki, po takim kursie nie sprobowac no raczej to gram
b365
Bez komentarza, spadam na dzisiaj juz nie podaje typów bo same wtopyKosiak/Rudol 2 set po 1,90 bet365
Kosiak/Rudol mecz po 1,72 Bet365 próbuję raz jeszcze
Kurde nie wiedziałem ze do 15 się gra w 3 secie ????
Ale oni i tak tego nie wygrają, tu poszedł run z 12-8 na 16-19 ???? spekaer zdecydowanie za Cairusem z kolega ????Rubio/Gaixola niech wwtopia 1set
Myślałem, że ddadzą 2.50...Ale oni i tak tego nie wygrają, tu poszedł run z 12-8 na 16-19 ???? spekaer zdecydowanie za Cairusem z kolega ????
Oczywiście wymieniamy poglądy, dla mnie no bet.Amerykanki nie straciły jeszcze seta a po tym jak Babos/Schvedova ograly Hingis/Mirza, które ostatnio nie blyszcza poszla masowka na Babosy ja proboje po takim kursie bo jak dla mnie powinno byc jakies 2.2
awansuja 2 ekipy?Beeler/Strasser (Szwajcaria, 1-1) - Nicolai/Lupo (Włochy, 2-0)
kursy 6,00 - 1,11 chyba przesadzone
Włosi mogą odpuścić bo mają awans pewny
Patrzę na wyniki i Szwajcarzy gładko ograli Norwegów, a Włosi trochę się z nimi namęczyli... jakaś drobna przesłanka za typem na Szwajcarów.
Ewentualnie można rozważyć jakieś dodatnie handi punktowe w secie w kierunku Szwajcarów
Gry tych par nie widziałem, więc info czysto statystyczne, ale nie kojarzę, żeby Włosi ostatnio odnotowywali jakieś super wyniki.
3awansuja 2 ekipy?
Grałem na Niemców chociaż ich nie lubię, ale to co Hajto odwalał to powinni go wyjebać z komentowania, totalnie ciągnął za Szwabami, dopiero pod koniec powiedział kilka dobrych słów na Francję, ale podejrzewam, że mu kazaliHajto wczoraj coś nie byl w sosie po meczu. Coś mi się wydaje, ze uwalil troche siana na Niemaszkach.
Caly mecz nie mogl sie pogodzić z tym karnym. Po meczu pokazali z nim krotki wywiad z Borkiem w PS2 to jak zbity pies wyglądał. Czytałem, ze lubil hazard kiedyś, a wiadomo - z tego nigdy do konca sie nie wychodzi, wiec mysle, ze posmarował troche na Niemcy wczoraj. Niby miałby ich tak kochac tylko dlatego, ze kiedys grał w Schalke? Wątpliwa sprawa :]3
Grałem na Niemców chociaż ich nie lubię, ale to co Hajto odwalał to powinni go wyjebać z komentowania, totalnie ciągnął za Szwabami, dopiero pod koniec powiedział kilka dobrych słów na Francję, ale podejrzewam, że mu kazali