>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
domell 454

domell

Użytkownik
Pavan/Bansley też powinny ogarnąć po wtopie w pierwszym secie, obecnie @1,80 płacą choć ja tego nie gram. Chciałbym dalej szwajcarską parę.
Ukolova/Barsuk wygrały pierwszego seta. Teraz przy wyniku 2-1 wzięły medicala, jeśli ktoś pograł można zamykać. Nie mam pojęcia jaki to uraz.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Betschart N. / Huberli T. 1,72 Bet365 śmierdzi mi tutaj trzecią porażką z rzędu Pavan/Bansley
0-5 ---&gt; 8-7 pięknie
Nam/Song 1,75 Bet365

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
O 11:10 ma zacząć się mecz w pingla fluhm vs nagy. Bardzo fajny kurs na Niemca Fluhma 2.10.

Nagy w ostatnim turnieju doszedł do finału ale przez kilka dni całkowicie stracił błysk. Przegrał wszystkie 5 meczy. Nie ma żadnych szans na wyjście do playoff. Fluhm natomiast bardzo fajny bilans i pewna gra w półfinale. Będzie to ich ostatni mecz w rundzie wstępnej. Nagy słynie z tego że jak idzie to wygrywa jak przestaje trafiać to macha rękami, krzyczy, denerwuje się i albo łatwo oddaje mecz albo gdy gra o coś to próbuje. Przed chwilą grał z najgorszym zawodnikiem turnieju i przegrał 3-2 nie mogłem oglądać tego meczu ale pokazuje to ze chce dograć ten turniej i o nim zapomnieć. Oglądałem natomiast Fluhma i nawet wygrał mecz 3-0 gdzie płacili za zwycięstwo również 2.10. Teraz może 3-0 nie będzie ale 3-1 myślę spokojnie.

Także Fluhm 2.10 stawka 7/10

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
ptoplażówka się zaczeła :cool: niemki z 4:1 &gt; 4:9 &gt; 11:11 nic mnie już nie zdziwi w tym sporcie :grin::grin:
w sumie jak w każdym sporcie z udziałem kobiet

domell 454

domell

Użytkownik
Spróbujemy rosjanki, wczoraj dobry mecz z mocną parą.
Ukolova/Barsuk @1,90
Ukolova/Barsuk wygrały pierwszego seta. Teraz przy wyniku 2-1 wzięły medicala, jeśli ktoś pograł można zamykać. Nie mam pojęcia jaki to uraz.
Ja zamknąłem z minimalnym zyskiem widząc grę po medicalu (pisałem o tym parę postów wyżej). Jak się okazało to była dobra decyzja, dziewczyny poległy.
Pavan/Bansley też powinny ogarnąć po wtopie w pierwszym secie, obecnie @1,80 płacą choć ja tego nie gram. Chciałbym dalej szwajcarską parę

Choć nie grałem to polecałem Pavan z Bansley. Można było złapać wyższe niż moje @1,80.

Otrzymane punkty reputacji: +1
matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Mógłby ktoś podrzucić tą stronkę z kalendarzem tenisistów który z nich będzie grał w jakim turnieju w danym tygodniu?

domell 454

domell

Użytkownik
Tiaaaa, czaiłem się na Forrer/Verge-Depre po dobrym kursie, liczyłem że wtopią seta a wyszły z 18-20 na 22-20. @2,50 można było złapać...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom