>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
xyzz 462

xyzz

Użytkownik
jak co to napisz do nich ze jak cie wkurza to twoj lider Wladimir Putin rzuci na nich bombe atomowa, wysadzi cale panstwo i nie beda mieli czego krasc

powinno pomoc, angielska policja sra w pory jak ich nastraszylem
ahh te wakacje

duckland 884

duckland

Użytkownik
ale dzisiaj mam zabitego gwozdzia
chyba najtrudniejszy bet na euro
normalnie zagralbym Wlochów patrzac na to co oni graja to rece same skladaja sie do oklaskow ale wypadl Rossi a jego zmiennik Thiago pauzuje za kartki i tak mnie to wybilo z rytmu, czyzby Niemcy mieli to wykorzystac? czy to wystarczy? reputa dla kogos kto mnie oswieci na ten mecz

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Niemcy niby wielkie przemeblowania w zespole, odmłodzony skład ale i tak piekielnie mocni jak niemieckie tigery. Możliwa dogrywka, choć skłaniam się ku wynikowi 2-1 dla sąsiadów.

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Niemcy niby wielkie przemeblowania w zespole, odmłodzony skład ale i tak piekielnie mocni jak niemieckie tigery. Możliwa dogrywka, choć skłaniam się ku wynikowi 2-1 dla sąsiadów.
ja gram czyste WIN Włochów. Dla mnie ten mecz to 40/60 dla Włochów a kursik ładny.

domell 454

domell

Użytkownik
ale dzisiaj mam zabitego gwozdzia
chyba najtrudniejszy bet na euro
normalnie zagralbym Wlochów patrzac na to co oni graja to rece same skladaja sie do oklaskow ale wypadl Rossi a jego zmiennik Thiago pauzuje za kartki i tak mnie to wybilo z rytmu, czyzby Niemcy mieli to wykorzystac? czy to wystarczy? reputa dla kogos kto mnie oswieci na ten mecz
Conte ma wszystko poukładane, tam każdy kto wejdzie to wie co ma robić.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom