>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
bufu 105

bufu

Użytkownik
Gościu ma problemy ze zdrowiem od 1 rundy.
słyszałem o tym już w pierwszym meczu jego, oglądałem jego prawie wszystkie mecze i podobało mi się jak grał

Grasz na gościa który nigdy nie doszedł tu do ćwiartki i leci w następnym spotkaniu?
kiedyś musi być ten pierwszy raz ????

albo w sumie lepiej odpuścić

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Wielkie niewiadome to:
Federer i JMDP, obaj przed Wimbledonem nic ciekawego nie pokazali, obaj są z powrotu po kontuzji.
Jeżeli serwis będzie siedział tak jak należy to:
Raonic, Cilic, Kyrgios w takiej kolejności.
Bez wątpienia faworytem u siebie, na swojej ulubionej nawierzchni jest Murray, w ogóle to od tego sezonu wskoczył na lvl wyżej, przegrywa tylko z Djokovicem. Nie licząc jednej porażki z Nadalem w Monte-Carlo i tych dwóch kompromitacji na Mastersach w U.S.A. (czyt. Ju Es Ej), ale wtedy z tego co wiadomo to coś tam myślami był przy dziecku/żonie (czyt. rodzinie).

V 1,1K

viren

Użytkownik
ej pany skarbowka i polscy komornicy moga sie dojebac do kasy na skrill? czy nie ma takiej opcji?
jak co to napisz do nich ze jak cie wkurza to twoj lider Wladimir Putin rzuci na nich bombe atomowa, wysadzi cale panstwo i nie beda mieli czego krasc
powinno pomoc, angielska policja sra w pory jak ich nastraszylem

V 1,1K

viren

Użytkownik
Wielkie niewiadome to:
Federer i JMDP, obaj przed Wimbledonem nic ciekawego nie pokazali, obaj są z powrotu po kontuzji.
Jeżeli serwis będzie siedział tak jak należy to:
Raonic, Cilic, Kyrgios w takiej kolejności.

Bez wątpienia faworytem u siebie, na swojej ulubionej nawierzchni jest Murray, w ogóle to od tego sezonu wskoczył na lvl wyżej, przegrywa tylko z Djokovicem. Nie licząc jednej porażki z Nadalem w Monte-Carlo i tych dwóch kompromitacji na Mastersach w U.S.A. (czyt. Ju Es Ej), ale wtedy z tego co wiadomo to coś tam myślami był przy dziecku/żonie (czyt. rodzinie).
Gdzie tam Kyrgios.
Raonic OK
Goffina bm dopisal

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom