noname007x
Użytkownik
Ale mecz się zrobił Murray - Millman
W następnej ma Murka (jeśli ogra Lopeza). Ciężko to widzę.jeszcze Kyrgiosa bym brał na poważnie
słyszałem o tym już w pierwszym meczu jego, oglądałem jego prawie wszystkie mecze i podobało mi się jak grałGościu ma problemy ze zdrowiem od 1 rundy.
kiedyś musi być ten pierwszy raz ????Grasz na gościa który nigdy nie doszedł tu do ćwiartki i leci w następnym spotkaniu?
no to niezbyt powaznejeszcze Kyrgiosa bym brał na poważnie
tak malo placzu ze Djoko odpadl? nie wierze
Wszyscy wiedzieli że ustawione :grin::grin::grin::grin::grin:tak malo placzu ze Djoko odpadl? nie wierze
iSlovacko 4 gol kurs 2.0 bet 365
i
Famalicao win do HT kurs 2.30
FC Thun win do HT kurs 3.50 bet365
jak co to napisz do nich ze jak cie wkurza to twoj lider Wladimir Putin rzuci na nich bombe atomowa, wysadzi cale panstwo i nie beda mieli czego krascej pany skarbowka i polscy komornicy moga sie dojebac do kasy na skrill? czy nie ma takiej opcji?
Doppler z Horstem grają bardzo dobry turniej.Zamykac Guto i Saymona czy ogarna 3 set? jak myslicie?
nie przeklinaj bo @robson rozdaje kartki za darmo :razz:ej pany skarbowka i polscy komornicy moga sie dojebac do kasy na skrill? czy nie ma takiej opcji?
AO skończyło się w styczniu...usnąłem przez te deszcze, wstalem patrze a djokovic odpadl z AO
ahhahahahahahahahaha ????
Gdzie tam Kyrgios.Wielkie niewiadome to:
Federer i JMDP, obaj przed Wimbledonem nic ciekawego nie pokazali, obaj są z powrotu po kontuzji.
Jeżeli serwis będzie siedział tak jak należy to:
Raonic, Cilic, Kyrgios w takiej kolejności.
Bez wątpienia faworytem u siebie, na swojej ulubionej nawierzchni jest Murray, w ogóle to od tego sezonu wskoczył na lvl wyżej, przegrywa tylko z Djokovicem. Nie licząc jednej porażki z Nadalem w Monte-Carlo i tych dwóch kompromitacji na Mastersach w U.S.A. (czyt. Ju Es Ej), ale wtedy z tego co wiadomo to coś tam myślami był przy dziecku/żonie (czyt. rodzinie).