>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [26]

Status
Zamknięty.
swietlik 148

swietlik

Użytkownik
Nasi kondycyjnie dramat, nawet nie próbują atakować .
To samo mialem pisac. Slabo to wygląda. Nie ma nawet na kogo zmienić. Ponadto jezeli będą karne to podejrzewam ze nasi presji nie wytrzymają. Chociaż pewnie Szwajcarze skończą to w dogrywce. Nic się nie stało!! Polacy nic się nie stało!

domell 454

domell

Użytkownik
brawo dla naszych, ze mimo gry 9 na 11 dopoerowadzili do dogrywki
milik i lewy to jest k*rwa dramat, przeciez ich nie ma caly turniej, ja pie*dole Nawałka tego nie widzi??? Pewne widzi, ale nie wzial Sobiecha i w sumie oprocz stepinskiego nie ma kogo dac

wce
przeciez te pi*dy lewy i milik nie trafia, a sommer bardzo dobry bramer, w karnych raczej w dupe bedzie, wiec jedyni szansa zeby w dogrywce wbic
nie widze tego, obym sie mylil ale szwajcaria przejdzie dalej :;/::-(
Nie ***** Nawałka tego nie widzi. Dobrze że jest na forum zajebisty trener pod nickiem Didier Drogba który z tą repą wygrał by euro. Nie próbuj być mądrzejszy niż ustawa przewiduje. Ja pierdole, tych hejterów bym od razu wyjebał z forum. Wszyscy ***** mądrzy zza monitora.

Otrzymane punkty reputacji: +3
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Kondycyjnie gorzej ale nie zapominajcie ze pierwsza zmiane zrobilismy w 100minucie a jeszcze 2 dni odpoczynku bylo mniej, nie rozumiem na prawde nie rozumiem jak mozna tak krytykwoac, nasi graja na prawde mega turniej, ludzie ????

swietlik 148

swietlik

Użytkownik
Co z tego ze nasi graja dobry turniej jak odpadniemy z miernymi Szwajcarami. Mamy slaba kondycje slaba psychikę. A to ze zmiany tak późno świadczy o tym ze po prostu nie mamy lawki rezerwowych. Od poczatku drugiej połowy w ogóle nie konstruujemy żadnych sytuacji bramkowych

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Kondycyjnie gorzej ale nie zapominajcie ze pierwsza zmiane zrobilismy w 100minucie a jeszcze 2 dni odpoczynku bylo mniej, nie rozumiem na prawde nie rozumiem jak mozna tak krytykwoac, nasi graja na prawde mega turniej, ludzie ????
Mega turniej a jak odpadniemy to i tak jedynie powtórzymy sukces sprzed 4 i 8 lat czyli top 16 w Europie :razz:

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Co z tego ze nasi graja dobry turniej jak odpadniemy z miernymi Szwajcarami. Mamy slaba kondycje slaba psychikę. A to ze zmiany tak późno świadczy o tym ze po prostu nie mamy lawki rezerwowych. Od poczatku drugiej połowy w ogóle nie konstruujemy żadnych sytuacji bramkowych
Nie mogę tego czytać. Stary jak ty tak wszystko na nie to po co to w ogole ogladasz?

SŁABI SZWAJCARZY OMG.

aby tylko coś napisać co będzie na naszych, zamiast wspierac cieszyc sie, ja tego nie ogarniam ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom