gabka92
Użytkownik
Bo nie rozumiem tego, jak mozna cisnac swoich, jak mozna nie byc za polakami i namawiac do gry przeciwko po czym typ jeszcze wypieprzsza!!!! nie rozumiem!!!!!!!!!!Ale Ty się człowieku spinasz, weź idz na dwór ochłoń.
Bo nie rozumiem tego, jak mozna cisnac swoich, jak mozna nie byc za polakami i namawiac do gry przeciwko po czym typ jeszcze wypieprzsza!!!! nie rozumiem!!!!!!!!!!Ale Ty się człowieku spinasz, weź idz na dwór ochłoń.
PISAŁEM CI KU.RWA ŻEBYŚ SIĘ ODE MNIE ODWALIŁ, NIE PISZE NIC DO CIEBIE TO WALISZ ZNOWU W SPINĘnie karm trolla
nie pisz nic do niego, to troll, niech sobie pisze co chce, nikt mu nie odpisuje i problemu nie ma... bo zawsze jest tak ze trolluje ktos mu odpisze i admini karaja reszte tylko nie trollkaGabka92, ochlon czlowieczku, ok?
Co do naszych to ja wjeżdżam mocno w Szwajcaria większe posiadanie @ 1,55
Tez mi sie tak wydaje, bo ostatnio gral padake .Rosol wydaje się być w dołku.
Bez problemuDobry typ na 16:00
http://forum.bukmacherskie.com/f59/siatkowka-plazowa-z-rogerem-124151-44.html#post6037697
Nie chcę mi się pisać analizy, bo trwa mecz, ale Ukrainki grają mega. Forma życia i żal tego nie spróbować.
Obstawiacie turnieje towarzyskie?Tez mi sie tak wydaje, bo ostatnio gral padake .
Nie zwrocilem uwagi :]Obstawiacie turnieje towarzyskie?
wychodzi, że 2Panowie ile Pazdan miał fauli? bo z tego co widziałem 2,ale czy oficjalnie potwierdzone?
wedlug statystyk UEFY, 2 faulePanowie ile Pazdan miał fauli? bo z tego co widziałem 2,ale czy oficjalnie potwierdzone?
zgadzam się z Tobą w 100% ale i tak będzie gadanie, ze bramki nie strzelił :grin: strzeli w finale :razz:większość tu naprawdę jest upośledzona...
lewy nic nie gra haha
kto dzisiaj w pierwszej minucie pressingiem wymusił błąd na bramkarzu, w meczu z niemcami na humelsie? to są tylko dwa przykłady, no cały mecz biega jak głupi i skraca dystans rywalowi
kto ściąga na siebie dwóch obrońców i robi miejsce kolegom
kto wyciąga obrońców z ustawionej linii, próbując zawiązać akcje wychodząc po piłke?
mam wymieniać więcej?
piłka nożna to nie fifa na pc gdzie wystarczy podać, podać strzelić...
musze przyznać i nie ośmiele się użyć słowa że mamy tu wiele "januszy"!
nie strzelił bramki więc jest kiepski! ????
pozdrawiam kumatych i powodzenia w dalszym typowaniu! GL!