Czekaj czekaj, żeby nie było nie domówień. Promocja była 2-5 czerwiec, nie ma tak łatwoChyba pójdę coś zakupić :grin:
Liczy się bezpośredni mecz. Wygrali z Belgami więc mają 1 miejsce pewne.Włosi jak by musieli przegrać 3-0 by być u gory to by zrobili ale nie moga haha więc pewnie 10 zmian i buffon warto Irlandię? Co mówicie??
Jeśli to ma być argument to słaby, bo Szwecja by powalczyć o awans to musi wygrać z Belgami. Po grze jestem przekonany, że nie ma na to szans.Chyba trzeba brać Irlandię, tym bardziej, że Włosi mają rachunki do wyrównania ze Szwecją - a ta ma duże szanse odpaść, przy wygranej Irlandczyków.
Bo Polska sie boi nazw
Gdzieś czytałem, że Włosi mogą chcieć się zrewanżować Szwedom za ich dawną ustawkę z Danią (2-2) na Euro 2004, przez którą odpadli. A że Włosi to pamiętliwy naród mogą podłożyć się Irlandii, a Szwecja raczej z Belgami dostanie bęcki.
No więc jeśli Szwecja dostanie bęcki to ma 1 punkt i tak nie ma szans na awans. Musza wygrać z Belgami, a na to się nie zanosi. Myślę poważnie nad tą Irlandią.Gdzieś czytałem, że Włosi mogą chcieć się zrewanżować Szwedom za ich dawną ustawkę z Danią (2-2) na Euro 2004, przez którą odpadli. A że Włosi to pamiętliwy naród mogą podłożyć się Irlandii, a Szwecja raczej z Belgami dostanie bęcki.
10/10!!! :grin:Bo Polska sie boi nazw
przebrac stado baranow dac im koszulki Anglii/Hiszpanii/Wlochow/Francji itp to bedzie na bank w dupala
A z Chorwacja nie zdazyli nabrac kompleksow malo co grali wiec spokojnie do pykniecia
Zreszta byolyby wonty ktokolwiek by nie wpadl na Polske. Lepiej naprawde byloby wam w dolnej polowce? Najlepiej nikogo zeby nie wylosowali
po prostu dziwi mnie hurraoptymizm.Bo Polska sie boi nazw
przebrac stado baranow dac im koszulki Anglii/Hiszpanii/Wlochow/Francji itp to bedzie na bank w dupala
A z Chorwacja nie zdazyli nabrac kompleksow malo co grali wiec spokojnie do pykniecia
Zreszta byolyby wonty ktokolwiek by nie wpadl na Polske. Lepiej naprawde byloby wam w dolnej polowce? Najlepiej nikogo zeby nie wylosowali