>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [26]

Status
Zamknięty.
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Chyba pójdę coś zakupić :grin:
Czekaj czekaj, żeby nie było nie domówień. Promocja była 2-5 czerwiec, nie ma tak łatwo :cool:
A tak swoją drogą Włosi zajebisty prezent dostali za pierwsze miejsce. Hiszpania --&gt; Niemcy --&gt; Francja przy ewentualnych przejściach każdej rundy. Szkoda, że motyw Vidala nie wypali z odstąpieniem 1 miejsca przez Włochów bo dopiero ciekawie zrobiłoby się jutro.

niznekamsk 481

niznekamsk

Użytkownik
Luźny typ na jutro - w meczu Węgry vs Portugalia będzie karny - 3.75
Portugalia chyba się ostatecznie nie skompromituje i nie odpadnie, muszą atakować a mają kim. Węgrzy praktycznie awans mają zapewniony.
Ronaldo będzie chciał się zrekompensować za ostatnie niepowodzenie.

szakal1991 362

szakal1991

Użytkownik
Włosi jak by musieli przegrać 3-0 by być u gory to by zrobili ale nie moga haha więc pewnie 10 zmian i buffon warto Irlandię? Co mówicie??

ziomeczek9393 21,1K

ziomeczek9393

Użytkownik
a Chorwacja w 1/8 z kim gra? od czego to zależy na kogo trafią z 3 miejsca, jakieś losowanie?
a już wiem musi się rozstrzygnąć grupa E i F, źle popatrzyłem

duda 380

duda

Użytkownik
Chyba trzeba brać Irlandię, tym bardziej, że Włosi mają rachunki do wyrównania ze Szwecją - a ta ma duże szanse odpaść, przy wygranej Irlandczyków.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Włosi jak by musieli przegrać 3-0 by być u gory to by zrobili ale nie moga haha więc pewnie 10 zmian i buffon warto Irlandię? Co mówicie??
Liczy się bezpośredni mecz. Wygrali z Belgami więc mają 1 miejsce pewne.
Tak samo jak dziś Ukraina nie miała szans na awans, bo byli gorsi od Irlandii Płn w bezpośrednim starciu.
Chyba trzeba brać Irlandię, tym bardziej, że Włosi mają rachunki do wyrównania ze Szwecją - a ta ma duże szanse odpaść, przy wygranej Irlandczyków.
Jeśli to ma być argument to słaby, bo Szwecja by powalczyć o awans to musi wygrać z Belgami. Po grze jestem przekonany, że nie ma na to szans.

V 1,1K

viren

Użytkownik
Nie rozumiem czegoś..

Chorwacja ograła bez Modricia Hiszpanię i awansowała z pierwszego miejsca..
To co to za argument że Polska pokona Chorwację która będzie grała bez Modricia ?

Wychodzi więc na to że Polska jest lepsza od Hiszpanii (pamiętacie 0-6 ?)
Bo Polska sie boi nazw

przebrac stado baranow dac im koszulki Anglii/Hiszpanii/Wlochow/Francji itp to bedzie na bank w dupala

A z Chorwacja nie zdazyli nabrac kompleksow malo co grali wiec spokojnie do pykniecia

Zreszta byolyby wonty ktokolwiek by nie wpadl na Polske. Lepiej naprawde byloby wam w dolnej polowce? Najlepiej nikogo zeby nie wylosowali

bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
Nie wiem jak ugryźć Irlandia - Włochy. Widzę Włosi mają grać mocno rezerwowym składem, ale mimo wszystko to Irlandia... ;x
Gdzieś czytałem, że Włosi mogą chcieć się zrewanżować Szwedom za ich dawną ustawkę z Danią (2-2) na Euro 2004, przez którą odpadli. A że Włosi to pamiętliwy naród mogą podłożyć się Irlandii, a Szwecja raczej z Belgami dostanie bęcki.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Gdzieś czytałem, że Włosi mogą chcieć się zrewanżować Szwedom za ich dawną ustawkę z Danią (2-2) na Euro 2004, przez którą odpadli. A że Włosi to pamiętliwy naród mogą podłożyć się Irlandii, a Szwecja raczej z Belgami dostanie bęcki.
No więc jeśli Szwecja dostanie bęcki to ma 1 punkt i tak nie ma szans na awans. Musza wygrać z Belgami, a na to się nie zanosi. Myślę poważnie nad tą Irlandią.

bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
Bo Polska sie boi nazw

przebrac stado baranow dac im koszulki Anglii/Hiszpanii/Wlochow/Francji itp to bedzie na bank w dupala

A z Chorwacja nie zdazyli nabrac kompleksow malo co grali wiec spokojnie do pykniecia

Zreszta byolyby wonty ktokolwiek by nie wpadl na Polske. Lepiej naprawde byloby wam w dolnej polowce? Najlepiej nikogo zeby nie wylosowali
10/10!!! :grin:

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Moim zdaniem jeżeli przejdziemy Szwajcarię to już będzie bardzo udane Euro, każdy wynik ponad to, to będzie już coś ekstra, zwłaszcza, że zagramy z mocniejszymi od nas drużynami.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Gadka, że Włosi zagrają przeciwko Szwecji jest kompletnie chybiona. Tutaj jedynie chodzi o tą historię z 2004 nic więcej. Belgia nie odda takiej drabinki i pojedzie z tymi drwalami łatwiej jak z Irlandią. Także Włosi nie odniosą żadnej satysfakcji z porażki.
Jedyny motyw to walka o awans Iroli, którym 3 punkty dają spokojny awans z 3 miejsca.
Jeśli już coś grać to tylko DNB.

niznekamsk 481

niznekamsk

Użytkownik
Bo Polska sie boi nazw

po prostu dziwi mnie hurraoptymizm.
Już wszyscy się podniecają że będzie mecz z Chorwacją a tu przed Polską mecz ze Szwajcarami. Szwajcarzy mają 2 dni więcej odpoczynku i w końcu musza zagrać dobry mecz na ME.
Już na Euro 2008 Polska miała wygrać w grupie z Chorwacją :razz:

Z drużynami na podobnym poziomie Polsce się źle gra, natomiast z lepszymi lepiej, co pokazały np. mecze z Niemcami.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Masakra ten mecz WNBA, mega under, zaklad na over nie wszedl, ale i tak daly sporo zarobic, na over w 1 kwarcie i zlaplem win Lynx za 2,40 :]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom