>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [26]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
dobry bet jest na punkty na druzyne na Rico ale sam wiesz co zrobili w przedostatnim spotkaniu, duzo nie natrzaskali ale tam wydaje mi sie ze bedie ostra ofensywa z obu stron, Porto w kwarcie na miekko rzuca po 24 punkty majac przez pierwsze 5 minut 9 punktow w kwarcie wczoraj w 3 i 4 kwarcie zrobili takie akcje
Tez mysle, nad tym, tylko widziales jak wczoraj grala Dominikana, mega szybko, a dzis widzialem tylko jedna kwarte, ale juz zupelnie inaczej.

M 92

macko5000

Użytkownik
łaadnie ???? , ja pograłem na betano over 32.5 w 2 kwarcie. Był strach, szkoda ze nie na betano nie bylo portoryko 43.5ht.
Czekamy na 3q

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Tak mysle, ze Panama, tez zacznie z grubej rury i warto zobaczyc jak ktos jeszcze nie bedzie spal, jaka linie na polowe wystawia i zagrac over Panamy. Oni dzis rozniasa Nikarague. Na over meczowy, toche strach bo te ogorki, moga nie rzucic 50 punktow. Tuniej w Panamie, publicznosc ich niesie ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
ice29 251

ice29

Użytkownik
ależ to Copa jest dobre ????
overy wysokie w meczu i Chile pograne i chyba jak ktoś się waha to może live też polować ;)
Chile następny gol przed 30:00 @4.50 bet365
✅✅✅✅ ale prosto, 10 minuta już 2-0

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Panama 74.5 over pierwsza polowa, trza brac ???? Niestety, poblokowali wiekszosc rynkow, cfaniaczki z pekaesu. Sorki, chyba juz nie dowidze, nawet tego nie ma, jest tylko na sume ogolnie. Ja czekam na live w takim razie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom