>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [26]

Status
Zamknięty.
q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Krótko mówiąc stwierdza oczywistą rzecz, że z Rosem czy bez niego, Knicks to ogórki.
Co racja to racja...

btw przed meczem Portugalii dałem under 6,5 za pewną sumkę ale się grzałem cały mecz żeby nie strzelili ???? haha

@Vidal
za te sianko to jedź na mecz Polaków i obstawisz coś live hehe ???? ???? ????

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Kocham Dominikane:] Mam nadzieje, ze polowa forum ten typ zagrala, za 4.75. Tyle o tym smrauje na forum, ze administracja mnie juz do regulaminu odsyla :] Zarobilem 3k :] Weszlo juz po 3 kwarcie .

Polecam sledzic mistrzostwa Ameryki SR. w koszykowke, tam juz weszly kursy po 6/1 i 8/1. Dzis na Kostaryke byl kurs 12/1 i po piwerwszej polowie prowadza 32:39, handi bylo +25.5. Nie wiem czy wygraja bo ta koszykowka to ciezka patologia.
Wieczorem jest ciekawy mecz Meksyk-Dominikana i wedlug mnie, Dominikana nie jest bez szans, czeba na live zobaczyc co sie bedzie dzialo :]
✅✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +9
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Tomeek, ajjj, ja tylko handi złapałem, ale i tak jest git ????
A coś potem widzisz ciekawego, czy bardziej na live?
Dzis jeszcze dwa mecze&quot;:
Portoryko-Kuba
Portoryko, uznawane jest tu za faworyta, maja w swoich szeregach Barea z Dallas Mavericks i trzepie im duzo trojek, robi robote, reszta to ceglarze :]
Kuby nie widzialem jak gra, ale wiem, ze ich najlepszy zawodnik nie przyjechal na mistrzostwa, kontuzja. Handi na Kube nie wyglada , zle, ale lepiej zobaczyc na live co sie bedzie dzialo, bo jak zaczna ceglic to wzrosnie.

Panama-Nikaragua
Tu nie widze innego wyniku niz , wysokie zwyciestwo Panamy, Nikaragua drewniaki , ale dobrze rzucaja za 3pkt i jak im bedzie wchodzic, tak tak wysokie handi +42 do pokrycia.
Jutro jest ciekawy mecz Bahama-Meksyk. Ciekawi mnie kurs i handi na Bahama i czy dalej buki nie ogarna tego turnieju.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Kuba - Portoryko kosz
na noc +19.5 portoryko grubiej
do tego dokladam tam over 153.5

dwie mocno rzucajace druzyny mam nadzieje ze nie beda ceglic, ponad to tak wysoki handicup przeciwko porto ryko z kuba wydaj sie byc co najmniej smieszny ja bym tu wystawil max +10.5, mozna sie jeszcze na live pobawic w overy punktowe portoryko i czysty win ale to +19.5 wydaje sie byc najlepsza opcja
Zanczy sie, grasz nie Portoryko, a +19.5 Kuba ?

Ja akurat Kuby nie widzialem, ale jak sam wiesz, tam niektore zespoly to jakas zbieranina z wisjskiej swietlicy :]

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Co do +handi na Kube, to jest ryzyko, bo jak Barea nie dostanie zeza w turnieju, to sam jest w stanie rzucic ok 40pkt i pozamiatane. Poczekam na live, moze cos....
Widze, ze buki juz cos kminia, bo handi co chwile sie zmienia na Nikarague.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom