Karny dla Eskimosów ????Widzę, że dobra ściema poszła z tym Eskilsminne bo na tą chwile to widzę, że Tenhults bierze ten mecz.
Eskilsminne karny :grin:Widzę, że dobra ściema poszła z tym Eskilsminne bo na tą chwile to widzę, że Tenhults bierze ten mecz.
Zarzuć stremaWidzę, że dobra ściema poszła z tym Eskilsminne bo na tą chwile to widzę, że Tenhults bierze ten mecz.
Widzę, że dobra ściema poszła z tym Eskilsminne bo na tą chwile to widzę, że Tenhults bierze ten mecz.
nawet jesli wygraja wcale nie oznacza ze to byl fix....Dobra cofam to, trafili z karnego.
a ja jak zawsze przy tych pseudo fixach o2.5 @1,73JA pograłem teraz z handi -3 i dw 0:4 spore kursy za drobne można ryzykować.
Mam do Ciebie prośbę. Nie komentuj żadnego mojego posta, i te swoje pseudo mądrości zostaw dla Siebie. Otrzymałem wiadomość od kumatej osoby odnośnie tej ligi bym grał 4-0 na gości, nie wyczytałem w jego wiadomości ani w swoich postach tutaj bym pisał że to ustawka. Poleciłem grać pod limit wygrana po 1.85 i za drobne ktore mozna bo tez jest limit i to spory DW 4-0.a ja jak zawsze przy tych pseudo fixach o2.5 @1,73
nie chce nic mowic ale to co kolega napisal to prawda ???? Gra zenada jakims cudem cos wpadloHahahahah
Skąd biorą takich ludzi...
To Cie kolega wyruchał.Mam do Ciebie prośbę. Nie komentuj żadnego mojego posta, i te swoje pseudo mądrości zostaw dla Siebie. Otrzymałem wiadomość od kumatej osoby odnośnie tej ligi bym grał 4-0 na gości, nie wyczytałem w jego wiadomości ani w swoich postach tutaj bym pisał że to ustawka. Poleciłem grać pod limit wygrana po 1.85 i za drobne ktore mozna bo tez jest limit i to spory DW 4-0.
Nie pozdrawiam i cześć czapka.