noname007x
Użytkownik
Zverev 1 set 3,0 bet365
Przecież jeszcze grają, 3 pkt straty, wszystko możliwe, tym bardziej u kobiet, po co już rozliczać , nie rozumiemPorażka na całej linii
Wiem, wiem. Po prostu niezbyt liczę na powodzenie. Przerzuciłem się całkowicie na oglądanie Fred-AlexPrzecież jeszcze grają, 3 pkt straty, wszystko możliwe, tym bardziej u kobiet, po co już rozliczać , nie rozumiem
I co w związku z tym że "rozliczyłem" na minus?no i remis w 4 secie, jak wejdzie to nie rozliczaj bo juz rozliczyles na minus... bez sensu
ale dlaczego? przegrywaly 3 pkt, ok, ale teraz juz prowadza 4-ma, wiec maja seta i w tie-breaku 50/50.I co w związku z tym że "rozliczyłem" na minus?
Co to ma do tego czy to wejdzie czy nie?
Nie widzę zależności. Po prostu odpuściłem oglądanie, nie daje dużych szans na zysk.
Dlatego że oglądałem żenująca grę przez 2, 3 i połowę 4 seta.ale dlaczego? przegrywaly 3 pkt, ok, ale teraz juz prowadza 4-ma, wiec maja seta i w tie-breaku 50/50.
Ale o co Ci chodzi? Chcesz mnie czegoś nauczyć? Bo chyba pomyliłeś adres.no ale nie znaczy że typ już nie wszedł jak było 1-2 i 10:13