magik90
Użytkownik
nie jest dobry? co ty piszesz? TOP3 środkowy obrońca na świecie jak nie TOP1Nie przesadzaj bo Boateng wcale nie jest aż taki dobry , oczywiście nie chcę przez to powiedzieć że Glik i Pazdan są lepsi.
nie jest dobry? co ty piszesz? TOP3 środkowy obrońca na świecie jak nie TOP1Nie przesadzaj bo Boateng wcale nie jest aż taki dobry , oczywiście nie chcę przez to powiedzieć że Glik i Pazdan są lepsi.
Nie mówię że nie dobry , ale też bez przesady, tak jak obserwuję mecze gdzie graja czołowe kluby europejskie , to prawie nie ma naprawdę świetnych obrońców.nie jest dobry? co ty piszesz? TOP3 środkowy obrońca na świecie jak nie TOP1
ta, a grał by w pierwszym składzie każdego klubu na świecie. Taka prawda.Nie mówię że nie dobry , ale też bez przesady, tak jak obserwuję mecze gdzie graja czołowe kluby europejskie , to nie ma naprawdę świetnych obrońców.
Niby wielkie nazwiska a widzę że popełniają często błedy na poziomie naszej ekstraligi żeby nie powiedzieć niżej.
Nie warto. Marciniak za darmo nie daje a już po meczu widać to po slowakachover3,5 kartki w meczu Niemców @2,25 nie warto?
trochę tych wlochow nie doceniają ja wchodzę we wlochy jutro na awans kurs jest super hiszpania dla mnie nie gra na tyle ze może wlochow ogracWarto na Włochów?
Jednak chyba daje trochę za bardzo , te 2 kartki co dał, to większość sędziów na tym Euro by nie dała... ????Nie warto. Marciniak za darmo nie daje a już po meczu widać to po slowakach
dlaczego ?Marciniak chyba ostatni mecz gwiżdże na tym turnieju ????
Marciniak chyba ostatni mecz gwiżdże na tym turnieju ????