za drobne
2 set, Ruskie +3,5 pkt @2.10
10Belgia U20 - K 1q under 9.5 @1.7 bet365
nie oglądałem, ale jeśli faktycznie powiedział, że Glik i Pazdan są lepsi od Boatenga to dla mnie jest to kompromitacja na skalę światową. Oni ich nazywają "ekspertami" ? Ludzie bądźmy mądrzy! Ten gość już nigdy nie powinien się pojawić w studiu.Ciekawe co teraz w przerwie powie Dziekan o Boatengu :grin:
No tak powiedział i byl przy tym mega poważny hehe.nie oglądałem, ale jeśli faktycznie powiedział, że Glik i Pazdan są lepsi od Boatenga to dla mnie jest to kompromitacja na skalę światową. Oni ich nazywają "ekspertami" ? Ludzie bądźmy mądrzy! Ten gość już nigdy nie powinien się pojawić w studiu.
Nie przesadzaj bo Boateng wcale nie jest aż taki dobry , oczywiście nie chcę przez to powiedzieć że Glik i Pazdan są lepsi.nie oglądałem, ale jeśli faktycznie powiedział, że Glik i Pazdan są lepsi od Boatenga to dla mnie jest to kompromitacja na skalę światową.
Nie tylko Ty tak masz..Przepraszam mam takie głupie pytanie wie ktoś może dlaczego na ipli mam opóźnienie o 1 minutę ? Ne bet365 widzę co będzie....
polecam pierwsza.tvpanowie macie na weeb.tv kanaly polsatu ?
Po prostu transmisja na Ipli jest opóźniona i nic z tym nie zrobiszPrzepraszam mam takie głupie pytanie wie ktoś może dlaczego na ipli mam opóźnienie o 1 minutę ? Ne bet365 widzę co będzie....