>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [26]

Status
Zamknięty.
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Ciekawe czy w drugiej polowie tez beda tak ostro grali. Narazie sedzia sie wstrzymuje z kartkami ale juz kilku zawodnikom powiedzial, ze maja ostatnia szanse...

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
Portugalia race to 7 rr @ 2.10 w 37 minut siadlo ale obawiam się o moje over 1.5 Portugalczyków, bo póki co strasznie nieskuteczni i bramkarz ma troche mecz życia, bo 3:0 to już powinno być dawno ????

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
No nie tak sobie ten mecz wyobrazalem ale to co Nani namarnowal to sie w glowie nie miesci. Pepe pod napieciem obawiam sie o czerwo ???? Ronaldo nic nie grac, oby sie cos zmienio w 2 polowie

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
tylko że Anglia - Rosja to był mecz na stojąco i tam nie było za co dawać kartek.

Nie chce mi się już tego pisać w temacie więc zapodam tutaj:

Ilsanker dzisiaj gra jako defensywny pomocnik,facet jest zwykłym drwalem który często łapie kartki,więc on będzie odpowiadał za asekuracje (wycinanie) Ronaldo czy Naniego. Nie widzę zakładu na jego kartke,może unibet wystawi na live także polecam śledzić.Tymczasem dam profilaktycznie :

Zawodnik który pierwszy otrzyma żółtą kartkę:
Ilsanker @ 8 bet365
Nie oglądałem tego meczu tylko spisałem ze statystyk ... ;)

No nie powiedziałbym że Portugalia nie wygra, coś tam grali, Ronaldo musi się odblokować ja osobiście pograłem over 1,5 celnych strzałów Ronaldo ;) Quaresma nabija rogi (pewnie dużo osób wygrało bety przez to ???? )

tutaj bardzo fajny stream, bez zacinek, pełny ekran i PL, polecam zapisać ;)
:jupisdfgdfg: http://tvzafree.pl/polsat-sport-2/

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Austria over 10,5 booking points @ 1,9 unibet...
No to po prostu musi wejsc. W pierwszej polowie ostre faule Fuchsa i Kleina. Arnautovic zgrywa glupa, Ilsanker tez cial...Do tego Portugalczycy co faul to placza do sedziego i na palcach wyliczaja ile razy byli scinani...mecz w miare ostry, nerwy moga puscic bo kazdy potrzebuje punktow.

Otrzymane punkty reputacji: +1
jacek75 107

jacek75

Użytkownik
45 minuta po pierwszej polowie Chacarita Juniors
1 - 1
Talleres Cordoba daja na remis 2.20 Bet365 stawka 500zł druzyna gości jeszcze nie przegrała w tym sezonie a to ostatni mecz w tej lidze
✅ ✅ ✅ grał ktoś?

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom