>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [26]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Sędzia w poprzednim swoim meczu (Anglia-Rosja) pokazał tylko dwie kartki także to brałbym pod uwagę chociaż ja zagrałem jedynie na Celne Ronaldo ;)
Aha, dzieki za info, bo wlasnie szukelm kto sedziuje, dlatego np. nie zagralem na over kartkowy w meczu Irl-Belgia, jak zobaczylem Turka :] Ktos wie, jaki kolejny mecz sedziuje pan, ktory sedziowal mecz Polska-Niemcy. Bardzo kartkujacy jest .

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Aha, dzieki za info, bo wlasnie szukelm kto sedziuje, dlatego np. nie zagralem na over kartkowy w meczu Irl-Belgia, jak zobaczylem Turka :] Ktos wie, jaki kolejny mecz sedziuje pan, ktory sedziowal mecz Polska-Niemcy. Bardzo kartkujacy jest .
Pamiętaj jednak że mecz meczowi nie równy hehe ????

Wydaje mi się że nie ma opcji żeby zobaczyć przyszłe mecze ale to przed pierwszym meczem w następnych dniach po prostu sprawdź np na soccerway jacy sędziowie będą w tym dniu ;)

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
&lt;TABLE id=tblNormal class=bsdt&gt; &lt;TBODY&gt; &lt;TR&gt; &lt;TD class=lft&gt;Tak &lt;/TD&gt; &lt;TD class=lft&gt;Angelholm v Atvidabergs FF
(Obydwie drużyny strzelą gola)&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr noWrap&gt;1.90&lt;/TD&gt; &lt;TD class=&quot;ctr last&quot;&gt;⛔&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt; &lt;TR class=nbb&gt; &lt;TD class=&quot;rgt first&quot;&gt;&lt;/TD&gt; &lt;TD class=lft&gt;Powyżej 3.5✅&lt;/TD&gt; &lt;TD class=lft&gt;GIF Sundsvall U19 v AIK U19
(Gole)&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr&gt;&lt;/TD&gt; &lt;TD class=ctr noWrap&gt;1.66&lt;/TD&gt; &lt;TD class=&quot;ctr last&quot;&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;
AKO 3.1 bet365
⛔⛔⛔

furman19 928

furman19

Użytkownik
Na głownej stronie uefa masz ładnie wszytko. Z tego co widze sędziowie są podani na mecze do 20 czerwca. Słowacja v Anglia sędzia Velasco najpewniejszy sędzia dla kartek.

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Akurat Rizzoli z Anglia:Rosja dość spoko kartkuje. Nie oglądałem tego meczu ale oglądałem Ruskich z Słowakami i Ruscy totalnie bez agresji, bez jąder grali nawet, gdy przegrywali. Więc jakoś nie dziwi mnie, że w meczu z Anglikami dość mało kartek.
A co do Kuipersa to znowu bym uważał bo on ma różne odpały ;p

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Sędzia w poprzednim swoim meczu (Anglia-Rosja) pokazał tylko dwie kartki także to brałbym pod uwagę chociaż ja zagrałem jedynie na Celne Ronaldo ;)
tylko że Anglia - Rosja to był mecz na stojąco i tam nie było za co dawać kartek.

Nie chce mi się już tego pisać w temacie więc zapodam tutaj:

Ilsanker dzisiaj gra jako defensywny pomocnik,facet jest zwykłym drwalem który często łapie kartki,więc on będzie odpowiadał za asekuracje (wycinanie) Ronaldo czy Naniego. Nie widzę zakładu na jego kartke,może unibet wystawi na live także polecam śledzić.Tymczasem dam profilaktycznie :

Zawodnik który pierwszy otrzyma żółtą kartkę:
Ilsanker @ 8 bet365

jacek75 107

jacek75

Użytkownik
45 minuta po pierwszej polowie Chacarita Juniors
1 - 1
Talleres Cordoba daja na remis 2.20 bet365 stawka 500zł druzyna gości jeszcze nie przegrała w tym sezonie a to ostatni mecz w tej lidze

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom