>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
fuego 29

fuego

Użytkownik
Panowie, a może by tak poszukać mega ciekawych kursów?
Czas w końcu na overovy mecz. Belgia, to zespół, który może to zagwarantować.
Correct Score: 3:1 26.00
Rzuty rożne: powyże 14 7.00

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Nie szukałbym overów Włosi to jednak dobra defensywa, a Belgia też ogórów na środku nie ma. Ogólnie to strasznie ciężki jest ten mecz do typowanie.

quintana 425

quintana

Użytkownik
Ja polecam Włosi lub remis @1,52 Bet365. Poszło w dubelku z Hiszpanią i mam nadzieje, że mocna obrona i Gigi na bramce zrobią swoje i nic nie wpuszczą

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
bez kartki do 34 min @1.83
Clattenburg sędziuje, więc nie będzie dużo pokazywał w 1 połowie.

Otrzymane punkty reputacji: +5
bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
???? Reggio Emilia - Milano
Reggio Emilia @1.71 bet365
⚽ Belgia - Włochy
Remis @3.00 bet365

G7 w serii chyba jest nieuniknione dlatego idę trochę mocniej w stronę gospodarzy. A co do kopanej czeka nas wyrównane spotkanie żadna z drużyn nie będzie chciała już w pierwszej kolejce stracić punktów dlatego skłaniam się lekko ku remisowi ;)

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Myślę, że kurs 2.075 na azjan (0.0) Włochów to świetny kurs. Ich liga zaliczyła największy regres w europie ze wszystkich liczących się lig, ale oni mają jakiegoś ducha drużyny i zawsze mobilizują się na te wielkie turnieje. Nie wydaje mi się, żeby Belgowie to wygrali, a Włosi mogą coś wepchnąć. Myślę, że ryzyko przegranej jest wystarczająco małe, żeby to pobrać..
bet365

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Ja mozna takiego ciula jak Clattenburg dac do takiego meczu...
Witsel dostanie zolta kartke @ 5 wyglada fajnie, ale przez Clattenburga nie wiem czy zagrac...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom