Martiny wczoraj świetny mecz rozegrali przeciwko Persom, ale na trawie Brayany powinny dać radę chodź ja odpuszczam.Warto Bryanów dorzucić do trebla?
Dzięki. Mam pewne obawy, ale imo nic pewniejszego nie jestem w stanie wymyślić, więc próbuję.Martiny wczoraj świetny mecz rozegrali przeciwko Persom, ale na trawie Brayany powinny dać radę chodź ja odpuszczam.
Zapomniałem, jaki Ferrer jest miękki... w decydującym gemie siatka, aut i wystawka Mullerowi na fh.????Ferrer 2. set przy 1:2, @1,68 całoroczny
Co prawda po TB ale wygrana ????Po tym co pokazala wczoraj Jankovic pozostaje tylko jedno
Knoll/Krunic @1,80
Jednak z "siłami wyższymi" nie ma co igrać. Brown zamiótł się sam w 20 minut.Brownowi to chyba czarny kot przebiegł drogę podczas przyjazdu na kort. Jednak pecha nie można mieć przez niewiadomo ile, także lekko gram Dustina po @3.75
chyba biały ???? przecież to mudzinek i u nich wszystko jest na odwrótBrownowi to chyba czarny kot przebiegł drogę podczas przyjazdu na kort. Jednak pecha nie można mieć przez niewiadomo ile, także lekko gram Dustina po @3.75
Juliana/Lima @2,25
Delikatnie