pierwsze AKO płaska stawka x1.5Karlovic i Del Potro za ile ? ????
gramPascoe Vale over 3.5 w meczu jak podskoczy do [email protected]
Strasznie słabo serwery chodzą ???? Po jakim czasie Ci przyznali bonus?Działa wam STS? Chciałem skorzystać z bonusu, ale oczywiście nie ma mowy żeby postawić jakiś zakład. "profesjonalna" firma nie ma co...
oczywiście że nie da się nic postawić :grin: przecież to było wiadome że będą stwarzać problemy. a żeby dostać się na chat to już wogóle kosmos. 80 w kolejce :grin:Działa wam STS? Chciałem skorzystać z bonusu, ale oczywiście nie ma mowy żeby postawić jakiś zakład. "profesjonalna" firma nie ma co...
Żeby go otrzymać to najpierw trzeba zagrać za te 100zł. Pewnie się odwiesi jak już nie będzie czego grać ???? cwane! a tak serio STS to amatorzy ????Strasznie słabo serwery chodzą ???? Po jakim czasie Ci przyznali bonus?
To po co u nich grać ? Nie dość że kursy są żałosne gdzie w porównaniu do innych buków jest to różnica 2-3 złotych! np. 5,50 a w sts 3,00 i nie raz takie sytuacje widziałem a dodatkowo biorą podatek -.- po co im oddawać pieniądze?Żeby go otrzymać to najpierw trzeba zagrać za te 100zł. Pewnie się odwiesi jak już nie będzie czego grać ???? cwane! a tak serio STS to amatorzy ????
200zł bonusu, niższe ligi polskie, czasem można skleić kupon z lepszym kursem mimo podatku, ale i tak więcej razy się nie skuszęTo po co u nich grać ? Nie dość że kursy są żałosne gdzie w porównaniu do innych buków jest to różnica 2-3 złotych! np. 5,50 a w sts 3,00 i nie raz takie sytuacje widziałem a dodatkowo biorą podatek -.- po co im oddawać pieniądze?