ziomeczek9393
Użytkownik
Polska vs Szwajcaria 1/8 najprawdopodobniej
siekiera dzis pisal:zoltakartka:imo Niemcy latwo ale kurs nie do gry
A czego oczekiwales od Lewandowskiego? Dostawał wszystkie piłki gdzieś na glowe czy plecy z dwoma obroncami przy sobie. Probowal , biegal i ogolnie bylo widac ze chce , ale nie mial kto mu pomoc cos stworzyc.Powiem tak, drug polowa lepsza w naszym wykonaiu od pierwszej
na plus napewno Pazdan- pilkarz meczu, uratowal nas kilka razy, fabian tez solidnie bronil
nie mamy ataku lewy- porazka ta sytuacja gdzie w momencie podania boateng ma do niego 3-4 metry i go dogania, bo lewy drepcze w miejscu zamiast np strzelac, klasowy napadzior jak Suarez by kiwnal boatenga i strzelil gdzie by chcial neuerowi. Milik najpierw z irlandia nie trafia z 7 metrow, tutaj macha sie tez cos kolo 9-10 metra jak dzieciak na podworku- przeciez nie byl atakowany przez nikogo, zreszta pamietam z irlandia tez sie machnal i uderzyl powietrze, grosicki cienko, kuba nie zachwycil
generalnie obrona co by nie mowic na ++++ w tym turnieju, jednak atak cieniutko i jeszcze hajto na polsacie mowi "lewandowski dla mnie pilkarzem meczu", bez komentarza...
Ostrzegałem , ale spoko... odrobisz... czego Ci też życzę...zatopiłem trochę kasy na Niemcach ale tutaj plus jest :
Mimo wszystko, BRAWO POLACY ! GRAMY DALEJ!
oczekiwalem ze top 3 napastnikow na swiecie jakiego robia z lewego media i ogolnie wszyscy (oprocz mnie) poakze cos wiecej, top 3 potrafi sam wygrac mecz,ale tego nie oczekialem tu. Są specjalne arkusze do oceniania graczy na danych pozycjach jak np. celnosc podan, przyjecie pilki, podanie zdobywajace pole gry itp (wiem cos na ten temat, mam papiery trenerskie) i w tych statystykach lewy wypada slaboA czego oczekiwales od Lewandowskiego? Dostawał wszystkie piłki gdzieś na glowe czy plecy z dwoma obroncami przy sobie. Probowal , biegal i ogolnie bylo widac ze chce , ale nie mial kto mu pomoc cos stworzyc.
daj juz spokoj z tym murzynem boateng zostal tylko dla tego mvp z nieudolnosci lewego w tej sytuacji to byla wymarzona akcja dla takiego napastnika wystarczylo spojrzec ponoc kolo jest w 3 czolowych napastnikow swiata nawet junior jakby podniosl glowe to wiedzial by co dalej zrobic, nie mam jakiegos duzego zalu ale sie nie popisal
ale zmieniasz tematy...a co skopal wiecej i nie widzialem? moze bylem na papierosie