>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Ktoś wie, czy Isner zagra dziś? I ewentualnie jakieś przypuszczenia co do 3 seta u Rao i Nicka? Niedawno wróciłem i sam nie wiem.
e: Ok, już wszystko jasne. :-D Liczyłem, że oświetlenie odpalą ale widzę nie ma czego.

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
3 korki spokojnie ogarna boje sie ze na 8,zostanie dzis mnie Austria zaladowala race 5 mieli 3:1 I na koniec 4;4 ale portugalia dobrze gra I mama przyspieszenie obroncy byle tylko wybic jak nani czy cr7 leca...licze na szybki 1 korek I zobaczymy 7 zostaw

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Mieliśmy dzisiaj Berdycha, Wawrinkę czy nawet Muguruzę, ale zwycięzcą dnia dzisiejszego i tak pozostaje nowy Roger Federer - Grigor Dimitrov ???? Co to jest za przegryw to ja nie mam słów ???? Przegrać z Tipsą, który na trawie nie grał trzy lata, na imo swojej ulubionej nawierzchni ???? . Aż żal, że się nie pograło na Serba.

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Mieliśmy dzisiaj Berdycha, Wawrinkę czy nawet Muguruzę, ale zwycięzcą dnia dzisiejszego i tak pozostaje nowy Roger Federer - Grigor Dimitrov ???? Co to jest za przegryw to ja nie mam słów ???? Przegrać z Tipsą, który na trawie nie grał trzy lata, na imo swojej ulubionej nawierzchni ???? . Aż żal, że się nie pograło na Serba.
chlopaki dorabiaja Bo Wimbledon skoncza po IO
nie chce I&#39;m sie grac turniejow przed nie wiadomo ile potrwaja a Tu Wimbledon...rysiu to samo po przerwie przemyslal I wio ferrer duuzo tych przypadkow

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Mi Dimitrov zamykał kupon, a wiadomo- kto zamyka ten połyka :grin:

W moim temacie pomału zaczęły się pojawiać typy na jutro. Moim zdaniem Gabashvili, Thiem i Bryany to pewki.

egreg 942

egreg

Użytkownik
Portugalczycy celowo sprezentowali gola dla Islandii , tak przynajmniej to wygladało , prawie się nie bronili przy tej akcji...
Portugalczycy chyba coś postawili u buków...

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
tak, dorabiają... Wimbel za 2 tygodnie... jeszcze się przemęczą. Wcale nie potrzebują ogrania na trawie przed szlemem. 2-3 treningi wystarczą.
haha dobre nie potrzebuja ogrania...berdych Ferrer dimitrov troicki nawet fedek bez czucia na grassie I wielu innych...murray tez bez czucia

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom