myślę ze wartozacinają mi te streamy... kurfa... warto coś do przerwy? @2.50 na bramkę
Co chwila Portugalia, najczesciej glowa i to blisko ale super oblezenia nie mazacinają mi te streamy... kurfa... warto coś do przerwy? @2.50 na bramkę
myślę ze warto
graj teraz +8.5 bo więcej raczej nie będziepierdolone przeszczepy ze strasbourga!
3x przypominałem i wszystko zgodnie z planem, jak przewidywałem spokojne 2-0. Biedne bukiBarrere - Paul 1 @1,88. Mecz jutro rano, ale podaję teraz, bo nie wiem czy wstanę do tej godziny. IMO kurs petarda i warto grubiej załadować, kilka dni temu Paul zebrał baty 0-2 do 2 i do 3, mączka zdecydowanie nie działa na jego korzyść. Jeśli się uda wstać to można coś popolować na 2-0 Generalnie kilka spoko opcji widzę, ale to już jutro przemyślimy
Zwrot...a byly szanse na dwa gole :/Over 1 w pierwszej polowie Portugalia v Islandia @ 2,4 Unibet
Sporo sie dzieje, dobry mecz moze byc a jeszcze 40 minut gry...
ja bym zamknąłportugalia ogarnie race 9 czy zamykac man za 500 ew 1900 moge zamknac 550 ale niedosyt
http://live9.net/live1.htmlzacinają mi te streamy... kurfa... warto coś do przerwy? @2.50 na bramkę
dokladnie, ja sie boje o swoje race to 7 i handi -2.5 w RR a co dopiero 9 ???? chyba ze Islandia strzeli na poczatku 2 polowy gola to moze i takja bym zamknął