>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [24]

Status
Zamknięty.
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Almeria - Mirandes
Almeria strzeli w drugiej połowie @ 2,10 365
Będą niezłymi frajerami jak nie wykorzystają pozostałych wyników. Pre stali @ 1,30, Mirandes pewne utrzymanie i ostatnio niezłe baty na wyjazdach.

Otrzymane punkty reputacji: +3
q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
jakbyś nie widział to podałem ten mecz i nie wiem czy ktoś pograł go bo ja nie ... Ten kto pograł to może liczyć sianko ...

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Almeria - Mirandes

Będą niezłymi frajerami jak nie wykorzystają pozostałych wyników. Pre stali @ 1,30, Mirandes pewne utrzymanie i ostatnio niezłe baty na wyjazdach.
pobralem i wpadlo, dzieki gosciu✅✅

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Almeria - Mirandes
Szybko ✅✅ :grin:

Otrzymane punkty reputacji: +12
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Cmon Osasuna, dacie radę. Trochę opadli z sił, ale może ogarną wins i rożnego tym bardziej.

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
turkey - montenegro over 0.5 @1,40 caloroczny
coraz bardziej sie chlopaki rozkrecaja, Turcja robi klarowne okazje, brakuje wykonczenia a co za tym idzie odkrywaja sie na kontre
e:u Turkow wchodzi Burak:cool::cool::cool::cool: bramka musi pasc:cool::cool::cool:
✅✅✅✅

dokladka po @1,53
✅✅✅

hahaha wczesniej 15 sekund przed koncem wszedl typ, teraz 5 sekund przed koncem, izzzzzzi✅✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
leganes+alaves+radwanska
ako: 1,99
Bet365
mocno poszlo ????
✅✅ i iska ✅ bo zaklad zamkniety w 98% wygrana, wiec nie bedziemy czekac
P I Ę K N Y D Z I E Ń ✅:cool::grin:
i Alaves po 10 latach (w tym 4 letnia trzeciligowa otchłań) wraca na salony, brawo :cool::grin:
ps. pogral ktos? :]

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Chyba największa głupota jaka mi się stała w życiu. Pograć VIVE na LIVE w 44 minucie przy stracie -9 po kursie 30 i przegrać bo dogrywka. Skąpstwo życia, albo pech bo zakładu na wygra trofeum nie widziałem :p

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Szkoci bardzo mocno oblegani przez makaronow
zaraz gram all in dzisiejszego zarobku na o0.5 @1,53 caloroczny

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
taaak tym razem zdarzylem, bo jeszcze przed tym typem chcialem pograc all in w meczu foggia, tez na o0.5 ale o 30 sek sie spoznilem
obserwuje mecz bo makarony leca z nimi jak z gownem, moze sie pokusze po o1,5

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom