xyzz
Użytkownik
moj argument uznales za "zabawny", wiec zwracam honor, Twoj jest przekonywujacy...Dobra, nie ma co z Tobą pisać bo głupoty wypisujesz ????
Koniec grana na dzisiaj w Paryżu, myslałem, że chociaż Isia dokończy ????
moj argument uznales za "zabawny", wiec zwracam honor, Twoj jest przekonywujacy...Dobra, nie ma co z Tobą pisać bo głupoty wypisujesz ????
Koniec grana na dzisiaj w Paryżu, myslałem, że chociaż Isia dokończy ????
Proszę Cie przestań...to kielce to chyba ustawka
tam jest duza kasa wiec kupili bieadkow
http://live.robinwidget.com/livematches/free-live-video-streaming-turkey-montenegro-football-331367.htmlpanowie ma ktos stream do turcja - montenegro?
tylko to by raczej bukmacherzy placiloi za taka ustawke a nie KielceProszę Cie przestań...
wszedzie juz ustawki, jak jest 5% ustawionych meczy to maks
za wygranie LM pilkarzy recznych od sponsorow itp Veszprem dostal by tyle kasy, ze Kielce by musialo cale banki w wojewodztwie obrabowac...
co Ty swirujesz jak dzisiaj mi tu siadly 3 na 3 podane? co ty za bredni wypisujesz?
jeden typ kicznego znaczy więcej, niż 10typów gąbki.
pozdrawiam.
dokladka po @1,53turkey - montenegro over 0.5 @1,40 caloroczny
coraz bardziej sie chlopaki rozkrecaja, Turcja robi klarowne okazje, brakuje wykonczenia a co za tym idzie odkrywaja sie na kontre
e:u Turkow wchodzi Burak bramka musi pasc
Czegoś takiego szukałem, bo muszę bonus obrócić a tu nie ma co grać teraz. Ale poczekam na 2,00.Osasuna race to 5 korners warto. Cisną mimo że grają w 10. Kibice full stadion dziś więc będą walczyć na całego.
Dzięki bo mój argument daje o sobie znać, a Twój nie ;pppmoj argument uznales za "zabawny", wiec zwracam honor, Twoj jest przekonywujacy...
54+54= 113 siadło by ale nie grałem ????Anwil linia początkowa 151,5 a teraz jest 108,5 .. Atakuje ktoś ? Ja tego nie gram ale ktoś może pograć ????