nie mówię, że jest, ale azjan 3 do grySory , ale tu nie ma nic mega dziwnego. Wiele razy , i gdziekolwiek jakaś drużyna wygrywała w 10 - kę
Lepiej się trzymać daleko od tych mistrzostw przynajmniej do jutra. Widać, że cudów tutaj nie brakuje. Rano nie miałem okazji śledzić, ale teraz Niemki pokazały jak można przegrać mecz z 1-0 i 20-17 :grin:.Taka mała mini taśma z siatkówki plażowej do gry:
http://forum.bukmacherskie.com/f32/siatkowka-plazowa-2016-a-128945-14.html#post6014263
Mecze od 18.00
nie widzę w tym nic nadzwyczajnego, jeżeli ktoś interesuje się sportem to jest zorientowany we wszystkim, pozdro.Ty to tak dogłębnie siedzisz we wszystkich dyscyplinach ? :]
czyli znasz sie na niczymwe wszystkim
akurat to nie było o mnie, zerknij stronę wcześniejczyli znasz sie na niczym
być zorientowanym a znać się dogłębnie to są dwie różne rzeczy i prawa jest taka że jeśli ktoś chce zarabiać na bukmacherce to musi siedzieć tylko i wyłącznie w jednej dyscyplinie i to na bieżąco. Nikt nie jest w stanie ogarniać 3 czy więcej bo nawet 24/7 nie wystarczyło by aby oglądać większość spotkań i wszystko wyczytać chodź to w dobie jest nie realne. I nie mów że jest inaczej bo się skompromitujesz w moich i nie tylko moich oczach. Jak się znać to na czymś konkretnym a nie latać po piłce, tenisie, koszu, siatce itd. Ja też coś tam wiem z piłki, ale dogłębnie siedzę w tenisie chodź i tak wszystkich spotkań oglądać się nie da co jest najważniejszym aspektem a nie patrzenie na jakiejś stronce na wyniki, jak robi wiele ludzi i dziwi się że jest na minusie albo typowe "jeden nie wszedł". Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy.nie widzę w tym nic nadzwyczajnego, jeżeli ktoś interesuje się sportem to jest zorientowany we wszystkim, pozdro.
prawda, ale nie trzeba sie ograniczac do jednej dyscypliny, można sie znac w tenisie naprzyklad tylko na wta bo atp to zupelnie inna bajka kazdy to powie a w pilce np na konkretnych ligachbyć zorientowanym a znać się dogłębnie to są dwie różne rzeczy i prawa jest taka że jeśli ktoś chce zarabiać na bukmacherce to musi siedzieć tylko i wyłącznie w jednej dyscyplinie i to na bieżąco. Nikt nie jest w stanie ogarniać 3 czy więcej bo nawet 24/7 nie wystarczyło by aby oglądać większość spotkań i wszystko wyczytać chodź to w dobie jest nie realne. I nie mów że jest inaczej bo się skompromitujesz w moich i nie tylko moich oczach. Jak się znać to na czymś konkretnym a nie latać po piłce, tenisie, koszu, siatce itd. Ja też coś tam wiem z piłki, ale dogłębnie siedzę w tenisie chodź i tak wszystkich spotkań oglądać się nie da co jest najważniejszym aspektem a nie patrzenie na jakiejś stronce na wyniki, jak robi wiele ludzi i dziwi się że jest na minusie albo typowe "jeden nie wszedł". Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy.
żeby powiedzieć że ktoś zna się na piłce to ta osoba musi siedzieć w 1 max 2 ligach bo nie da się ogarnąć i oglądnąć tylu spotkań z BBVA, PremierL, Bundes, SeriaA itp. np? Ramzesa, Bułeczka