Naikhta Bains @ 3,00
Bet365
Ten kurs to jakiś żart.
Hantuchova 1 set @ 2,65
czytajcie i zarabiajcie ???? dejcie spokoj ! ????
Naikhta Bains @ 3,00
Bet365
Ten kurs to jakiś żart.
Hantuchova 1 set @ 2,65
To jest Twoja złośliwość? ????
czytajcie i zarabiajcie ???? dejcie spokoj ! ????
Mimo, że bez Printezisa? Warto?Ale i tak nie ma nic innego do grania chyba. W piłce nic, kosz też lipa. Trzeba czekać i tyle
http://forum.bukmacherskie.com/f11/ligi-pozostale-2015-2016-a-125919-12.html#post6012901
Coś sie ciekawego jednak znalazło
Ale to towarzyskie ;pMyślę że Francję i Szwecję można dzisiaj śmiało, są jakieś ale?
Ostatnio zagrał słaby mecz z kontuzją, pod koniec nie grał już i Olympiakos wrócił z -8. Dalej 50/50.Mimo, że bez Printezisa? Warto?
szybkoHantuchova @ 1,65
Planówka. rowny mecz z happy endem.
DziękiOstatnio zagrał słaby mecz z kontuzją, pod koniec nie grał już i Olympiakos wrócił z -8. Dalej 50/50.
Ja gram lekko, grubiej trebel z handi +10,5, nie wierze, że jak już przegraja to podwójną ilością punktów
Ja mam nadzieję, że Leicester utrzyma formę.Ciekawe jak w anglii nastepny sezon sie potoczy tyle glosnych nazwisk trenerskich
Wiem tylko napewno ze wielkim niewypalem bedzie Guardiola z City i najprawdopodobniej Mourinho,
Arsenal, Chelsea, tottenham, Liverpool top 4?
jest gdzieś transmisja?Ostatnio zagrał słaby mecz z kontuzją, pod koniec nie grał już i Olympiakos wrócił z -8. Dalej 50/50.
Ja gram lekko, grubiej trebel z handi +10,5, nie wierze, że jak już przegraja to podwójną ilością punktów
Nie wiem skąd obawy że Jose sobie nie poradzi?Ciekawe jak w anglii nastepny sezon sie potoczy tyle glosnych nazwisk trenerskich
Wiem tylko napewno ze wielkim niewypalem bedzie Guardiola z City i najprawdopodobniej Mourinho,
Arsenal, Chelsea, tottenham, Liverpool top 4?