>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [24]

Status
Zamknięty.
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
to nie tak. Ula jakieś tam wyniki kiedyś miała, ale ostatnio to katastrofa.
ostatnio tragedia?
ostatnio to nie grała 3 miesiące, o czym Ty piszesz ????
myslalem ze wlasnie jak wroci i z taka rywalka jest szansa, 20-latka nawet nie klasyfikowana w rankingu, bo byla zmotywowana widac bylo, no nic, brands narazie wygral seta a gralem podawalem ze wygra mecz zobaczymy ;)

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
ostatnio tragedia?
myslalem ze wlasnie jak wroci i z taka rywalka jest szansa bo byla zmotywowana widac bylo, no nic, brands narazie wygral seta a gralem podawalem ze wygra mecz zobaczymy ;)
Brands to bierze

Pograj Dunne na pozniej z lasek

domell 454

domell

Użytkownik
ostatnio tragedia?
myslalem ze wlasnie jak wroci i z taka rywalka jest szansa, 20-latka nawet nie klasyfikowana w rankingu, bo byla zmotywowana widac bylo, no nic, brands narazie wygral seta a gralem podawalem ze wygra mecz zobaczymy ;)
Widać że nie kojarzysz Ashley Barty. To nie jest no name.

V 1,1K

viren

Użytkownik
nie wie ktos czy Hantuchova dzis puszcza czy wygrywa zeby byly wieksze kursy na Wimbledonie jak po raz kolejny wylosuje kogos z domoroslych talentow i sprzeda?

quintana 425

quintana

Użytkownik
Ja pierdziele, człowiek wraca zmęczony z pracy, a tu deszcz i nie może pooglądać tenisa. Jeszcze hajs drugi dzień zamrożony do jasnej ciasnej ...

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Ja pierdziele, człowiek wraca zmęczony z pracy, a tu deszcz i nie może pooglądać tenisa. Jeszcze hajs drugi dzień zamrożony do jasnej ciasnej ...
To jeszcze z dwa dni hajs polezy...

daavid5 671

daavid5

Użytkownik
Widać że nie kojarzysz Ashley Barty. To nie jest no name.
no właśnie miałem napisać, że Barty to nie jest no name, ale musiałem wyjść. Polecam sprawdzić bo nawet na polskiej wiki są informacje &quot;Zaczęła grać w wieku 5 lat. Jej ulubioną nawierzchnią jest nawierzchnia ziemna. Największym sukcesem Australijki jest zwycięstwo w Wimbledonie 2011 singla juniorek. W finale pokonała Irinę Chromaczową 7:5, 7:6. Po drodze wyeliminowała m.in. jedną z faworytek, Francuzkę Carolinę Garcia.&quot;
https://pl.wikipedia.org/wiki/Ashleigh_Barty

Jeszcze lepiej użyć angielskiej wiki.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom