daavid5
Użytkownik
to tak jak Rysiek Petru
nosil teczke za Balcerowiczem i niektorzy mysla ze to wielki ekonomista ????
to nie tak. Ula jakieś tam wyniki kiedyś miała, ale ostatnio to katastrofa.
to tak jak Rysiek Petru
nosil teczke za Balcerowiczem i niektorzy mysla ze to wielki ekonomista ????
ostatnio tragedia?to nie tak. Ula jakieś tam wyniki kiedyś miała, ale ostatnio to katastrofa.
Brands to bierzeostatnio tragedia?
ostatnio to nie grała 3 miesiące, o czym Ty piszesz ????
myslalem ze wlasnie jak wroci i z taka rywalka jest szansa bo byla zmotywowana widac bylo, no nic, brands narazie wygral seta a gralem podawalem ze wygra mecz zobaczymy
poszło lekkoBrands to bierze
Pograj Dunne na pozniej z lasek
Widać że nie kojarzysz Ashley Barty. To nie jest no name.ostatnio tragedia?
ostatnio to nie grała 3 miesiące, o czym Ty piszesz ????
myslalem ze wlasnie jak wroci i z taka rywalka jest szansa, 20-latka nawet nie klasyfikowana w rankingu, bo byla zmotywowana widac bylo, no nic, brands narazie wygral seta a gralem podawalem ze wygra mecz zobaczymy
można już śmiało zamykać kto tam pograł ???? spory zyskBrands wygra mecz 1.95@ Bet365
przy 6,7 i 3-0 w drugim secie dla niego.
no lipa, ale zamknąłem jak pisałem przy 2-1 z przełamaniem. Mam nadzieję, że wy też jak pisałemBrands..
To jeszcze z dwa dni hajs polezy...Ja pierdziele, człowiek wraca zmęczony z pracy, a tu deszcz i nie może pooglądać tenisa. Jeszcze hajs drugi dzień zamrożony do jasnej ciasnej ...
Ale i tak nie ma nic innego do grania chyba. W piłce nic, kosz też lipa. Trzeba czekać i tyleTo jeszcze z dwa dni hajs polezy...
po 6,0 wbijac ?Naikhta Bains @ 3,00
Bet365
Ten kurs to jakiś żart.
no właśnie miałem napisać, że Barty to nie jest no name, ale musiałem wyjść. Polecam sprawdzić bo nawet na polskiej wiki są informacje "Zaczęła grać w wieku 5 lat. Jej ulubioną nawierzchnią jest nawierzchnia ziemna. Największym sukcesem Australijki jest zwycięstwo w Wimbledonie 2011 singla juniorek. W finale pokonała Irinę Chromaczową 7:5, 7:6. Po drodze wyeliminowała m.in. jedną z faworytek, Francuzkę Carolinę Garcia."Widać że nie kojarzysz Ashley Barty. To nie jest no name.