>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Oblak - Juanfran, Godín, Savic, Filipe Luis - Saúl, Gabi, Augusto, Koke - Fernando Torres, Griezmann
Keylor, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Kroos, Casemiro, Modric, Bale, Cristiano y Benzema
Ja czekam na pierwszego gola Atleti, a wtedy gram Real race to 1000000 corners. ;)

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
widzę że idzie masówka na under w finale, ja wszystko rozumiem wiadomo final i atletico = under ale masowki zle sie koncza. Przeczuwam ze na zlosc wszystkim bramki jednak padną
o1.5 ht @3.50 caloroczny

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Oblak - Juanfran, Godín, Savic, Filipe Luis - Saúl, Gabi, Augusto, Koke - Fernando Torres, Griezmann
Keylor, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Kroos, Casemiro, Modric, Bale, Cristiano y Benzema
Ja czekam na pierwszego gola Atleti, a wtedy gram Real race to 1000000 corners. ;)
race race nie bedzie
to nie ekstraklasa :]

bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
???? Stelmet Zielona Góra vs Rosa Radom
Rosa Radom +12.5 @1.80 całoroczny
Pierwszy mecz wyłonił zwycięzcę dopiero po 2 dogrywkach. Było parę prostych błędów i dziwnych gwizdków. Mam nadzieję że te 2 elementy ulegną poprawie i Rosa powalczy nawet o zwycięstwo.

maestro12 773

maestro12

Użytkownik
Ja czekam na pierwszego gola Atleti, a wtedy gram Real race to 1000000 corners.
Gorzej jak nie będzie goli w reg 90 min, A tak może być bo dawno juz bezbramkowego remisu nie było (ostatnio w 2003 roku) więc kto wie

Otrzymane punkty reputacji: +4
matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Jest jakaś szansa żeby Cuevas wykręcił 5 gemów w tym secie? Czy już Tomek wyraźnie ciśnie i zmierza po 3-1?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom