>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Boca Juniors - Nacional Montevideo over 0.5ht @1.72 Bet365 pewnie wszyscy śpią ale jak ktoś jest może coś rzucić Boca ciśnie ładnie Tevez zmarnował 100% coś może wpaść niedługo

Otrzymane punkty reputacji: +12
verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Boca Juniors - Nacional Montevideo over 0.5ht @1.72 Bet365 pewnie wszyscy śpią ale jak ktoś jest może coś rzucić Boca ciśnie ładnie Tevez zmarnował 100% coś może wpaść niedługo
✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +7
verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Boca Juniors - Nacional Montevideo over 1.5ht @2.20 Boca straciła gola plany się trochę pokrzyżowały i teraz rusza do ataku mocno, za drobne można zargać

Otrzymane punkty reputacji: +6
verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Boca Juniors - Nacional Montevideo over 1.5ht @2.20 Boca straciła gola plany się trochę pokrzyżowały i teraz rusza do ataku mocno, za drobne można zargać
⛔ kolejna setka niewykorzystana jeszcze mógłbyć karny no trudno.

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
FRESNO FREEZE v PRIMERO DE MAYO kobiety over 0.5ht @1.72 Bet365 myślę że można zagrać ale za straty nie odpowiadam ????

Boca v Nacional obie strzela @1.70 Bet365 Boca już musi ruszyć i postawić wszystko na jedną kartę, coś w końcu wcisną

@Stream http://wizja.tv/watch.php?id=86

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
FRESNO FREEZE v PRIMERO DE MAYO kobiety over 0.5ht @1.72 Bet365 myślę że można zagrać ale za straty nie odpowiadam ????

Boca v Nacional obie strzela @1.70 Bet365 Boca już musi ruszyć i postawić wszystko na jedną kartę, coś w końcu wcisną

@Stream http://wizja.tv/watch.php?id=86
⛔
✅ Na tym bardziej mi zależało ;) swoją drogą łądny pajac z niego strzelił gola i mając żółtą kartkę ściąga koszulkę i czerwona w takim momencie.. brawo za brak mózgu

daavid5 671

daavid5

Użytkownik
W meczu Atletico - Rosario można czaic się na over. Bramki powinny być, w jedną lub drugą stronę bo Atletico musi zaatakować

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom