>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
D 0

dutra

Gość
Spróbuje. Cubs wystawia dzisiaj 1.77 ERA więc zemsty nie będzie a oni sami trzymają się nisko wynikiem od ostatnich 2 gier.
&lt;table&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;CHC&lt;/td&gt;&lt;td&gt;W-L&lt;/td&gt;&lt;td&gt;ERA&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SO&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;tr&gt;&lt;td&gt;J.Hammel
&lt;/td&gt; &lt;td&gt;5-0&lt;/td&gt; &lt;td&gt;1.77&lt;/td&gt;&lt;td&gt;36&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt; &lt;hr&gt; &lt;table&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;MIL&lt;/td&gt;&lt;td&gt;W-L&lt;/td&gt;&lt;td&gt;ERA&lt;/td&gt;&lt;td&gt;SO&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;tr&gt;&lt;td&gt;J.Guerra
&lt;/td&gt; &lt;td&gt;2-0&lt;/td&gt; &lt;td&gt;4.00&lt;/td&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
MLB
Milwaukee Brewers - Chicago Cubs
Under 8.5 @1.90 bet365
✅✅

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Powodzenia na IO Polacy ...aa zapomniałem wpierw trzeba tam awansować ????
Oglądał ktoś baraże w Bundeslidze? Po relacji widzę ze Eintracht cisnął

Otrzymane punkty reputacji: +8
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Serbia @ 3,75
Bet365
Wpadliśmy w jakiś kryzys i nie bardzo potrafimy się z niego wydostać. Zeszło z nas powietrze i nic nie wskazuje, że nagle gra się odmieni, brakuje sił, może wczoraj wjechała sesja na siłowni.
No i fajnie ✅
Powodzenia na IO Polacy ...aa zapomniałem wpierw trzeba tam awansować
Moim zdaniem nie ma co wyciągać wniosków z Memoriału. Po dwóch setach zabrakło powietrza, siły - być może było tak, jak pisałem - wczoraj spędzili sporo czasu na siłce. Trenerom pewnie zależy aby trochę przycisnąć ich teraz, aby takie sytuacje jak dziś nie zdarzały się w Japonii. Ale ja jestem tylko siatkarskim januszem.

Otrzymane punkty reputacji: +4
zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
No i fajnie ✅

Moim zdaniem nie ma co wyciągać wniosków z Memoriału. Po dwóch setach zabrakło powietrza, siły - być może było tak, jak pisałem - wczoraj spędzili sporo czasu na siłce. Trenerom pewnie zależy aby trochę przycisnąć ich teraz, aby takie sytuacje jak dziś nie zdarzały się w Japonii. Ale ja jestem tylko siatkarskim januszem.
może jesteś januszem może nie, ale masz racje. po takich treningach nie ma się w ogóle czucia piłki, mięśnie zupełnie inaczej pracują, a siły szybko się kończą. odpoczną trochę i będzie dobrze, ten turniej nic nie wyjaśnia w jakiej są formie ;)

LBJ zrobi DD dzisiaj? ;)

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Vikingur U19 v Fram U19 over 5.5 @1.80 Bet365 coś się jeszcze chyba &quot;wkulnie&quot; ????

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Vikingur U19 v Fram U19 over 5.5 @1.80 Bet365 coś się jeszcze chyba &quot;wkulnie&quot; ????
✅✅ Gospodarze nie trafili karnego w 91min na 3:3 to Fram strzelilo na 4;2 ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom