2xReading- kobiety 1 gol kurs 4.0
i
Anderlecht win kurs 8.0
bet365
mówiłem aczkolwiek spodziewałem się gola Fram ????Vikingur U19 v Fram U19 over 2.5ht @1.80 Bet365 musi wejść.
ja tez dlatego zagrałem Fram do HT po wiekszym kursie a tu lipa i kolejnymówiłem aczkolwiek spodziewałem się gola Fram ????
Spróbuje. Cubs wystawia dzisiaj 1.77 ERA więc zemsty nie będzie a oni sami trzymają się nisko wynikiem od ostatnich 2 gier.
<table><tbody><tr><td>CHC</td><td>W-L</td><td>ERA</td><td>SO</td></tr> <tr><td>J.Hammel
</td> <td>5-0</td> <td>1.77</td><td>36</td></tr> </tbody></table> <hr> <table><tbody><tr><td>MIL</td><td>W-L</td><td>ERA</td><td>SO</td></tr> <tr><td>J.Guerra
</td> <td>2-0</td> <td>4.00</td><td>
</td></tr></tbody></table>
MLB
Milwaukee Brewers - Chicago Cubs
Under 8.5 @1.90 bet365
Vikingur U19 v Fram U19 over 3.5ht @2.50 Bet365 skoro weszło to lecimy dalej
Chciałem ci pisać że nie rozliczaj bo to małolaty i jeszcze nie nie wiadomo juz 2;2 ????ja tez dlatego zagrałem Fram do HT po wiekszym kursie a tu lipa i kolejny
No i fajnieSerbia @ 3,75
Bet365
Wpadliśmy w jakiś kryzys i nie bardzo potrafimy się z niego wydostać. Zeszło z nas powietrze i nic nie wskazuje, że nagle gra się odmieni, brakuje sił, może wczoraj wjechała sesja na siłowni.
Moim zdaniem nie ma co wyciągać wniosków z Memoriału. Po dwóch setach zabrakło powietrza, siły - być może było tak, jak pisałem - wczoraj spędzili sporo czasu na siłce. Trenerom pewnie zależy aby trochę przycisnąć ich teraz, aby takie sytuacje jak dziś nie zdarzały się w Japonii. Ale ja jestem tylko siatkarskim januszem.Powodzenia na IO Polacy ...aa zapomniałem wpierw trzeba tam awansować
lekko :grin:Walsall 0 - 1 Barnsley
Tutaj jest już po meczu dlatego lekko sobie zagram poniżej 3.5 kartek @ 2.00
Oszalałeś z tym Toronto XDDDDNa jutro Ilhan to promocja
2.62 5/10 - mowie po raz pierwszy.
Na nocke Toronto +12.5 piekne handi.
może jesteś januszem może nie, ale masz racje. po takich treningach nie ma się w ogóle czucia piłki, mięśnie zupełnie inaczej pracują, a siły szybko się kończą. odpoczną trochę i będzie dobrze, ten turniej nic nie wyjaśnia w jakiej są formieNo i fajnie
Moim zdaniem nie ma co wyciągać wniosków z Memoriału. Po dwóch setach zabrakło powietrza, siły - być może było tak, jak pisałem - wczoraj spędzili sporo czasu na siłce. Trenerom pewnie zależy aby trochę przycisnąć ich teraz, aby takie sytuacje jak dziś nie zdarzały się w Japonii. Ale ja jestem tylko siatkarskim januszem.
2:1 warto pograć x2 @3 albo czysta 2 @
Ale jaja, ale jaja ???? . Vikingur w 90 nie strzela karnego i w 92 Fram na 4:2 ????Vikingur u19 - Fram u19
Over 5,5 @ 1,8
Bet365
Gospodarze nie trafili karnego w 91min na 3:3 to Fram strzelilo na 4;2 ????Vikingur U19 v Fram U19 over 5.5 @1.80 Bet365 coś się jeszcze chyba "wkulnie" ????