>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
realadi 241

realadi

Użytkownik
Ktoś się orientuje czy można pograć Monaco w kosza? ładnie to wszystko wygląda,gra lider tabeli z ostatnim 8 miejscem dającym play off....pierwszy mecz u siebie Monaco 17 punktami wygrało... tylko kurs nie pasuje

furman19 928

furman19

Użytkownik
Dacarna +8 @ 2 , Indanernia ma za duzo dziur w składzie jadą tylko liderzy, mecz na styku do końca przeczuwam.

socham 52

socham

Użytkownik
Chyba warto pograć AEK, że zdobędzie trofeum. Grają w chodzonego więc najpewniej będą karne a to jak wiadomo loteria. Jedni i drudzy tylko truchtają i nie ma co się dziwić ściągnięci z wakacji a nawet nie ma publiczności która mogła by to wygwizdać

edit jeszcze lepiej 1:0 dla AEK: ????

quintana 425

quintana

Użytkownik
Ktoś się orientuje czy można pograć Monaco w kosza? ładnie to wszystko wygląda,gra lider tabeli z ostatnim 8 miejscem dającym play off....pierwszy mecz u siebie Monaco 17 punktami wygrało... tylko kurs nie pasuje
Wczoraj na Starsbourg był podobny i wygrali spokojnie. Monaco powinno to wygrać

D 0

dutra

Gość
Wczoraj na Starsbourg był podobny i wygrali spokojnie. Monaco powinno to wygrać
No dobra ale są jakieś przesłanki skąd kurs ?
Co za przemawia za &#39;powinni to wygrać&#39; ?

bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Liga francuska charakteryzuje się tym że większość drużyn to zespoły swojego parkietu. Monako w tym sezonie to czarny koń rozgrywek bo mało kto spodziewał się 1 miejsca przed PO. Na innym poziomie jedynie Strasbourg który koniec końców będzie mistrzem. A co do tego meczu Monako jeśli zagra swoje to wygra ale ja tam tego nie tykam choć jakbym miał postawić pieniądze to skłoniłbym się ku gościom

quintana 425

quintana

Użytkownik
no ludzie pograli twoj typ na anwil
Wiem, bo dalej warto. Są przecież całe dwie kwarty, a Rosa nie będzie grała na takiej skuteczności cały mecz, ale sędziowie im pomagają i to nawet nasi wielcy znawcy komentatorzy zauważyli

quintana 425

quintana

Użytkownik
Hahahahha Anwil też sabotuje ten mecz. Jelinek sam na sam nie trafia, Tomaszek już chyba 4 raz, a teraz sędziowie dają niesportowy, którego raczej nie powinno być hahaha

A Tomaszek to jedna z największych pi*d w polskiej lidze, nie wiem co on jeszcze w niej robi na najwyższym szczeblu

bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Wiem, bo dalej warto. Są przecież całe dwie kwarty, a Rosa nie będzie grała na takiej skuteczności cały mecz, ale sędziowie im pomagają i to nawet nasi wielcy znawcy komentatorzy zauważyli
Do typu nic nie mam, ale nie mów że sędziowie pomagają... Offens był tylko, że Stelmacha... To zasługa Anwilu, że mają taki wynik, grają kupę, Rosa rozwala ich strefę wjazdami Thomasa i Szymkiewicza może po przerwie się ogarną ;)

quintana 425

quintana

Użytkownik
Do typu nic nie mam, ale nie mów że sędziowie pomagają... Offens był tylko, że Stelmacha... To zasługa Anwilu, że mają taki wynik, grają kupę, Rosa rozwala ich strefę wjazdami Thomasa i Szymkiewicza może po przerwie się ogarną ;)
Anwil gra padake to prawda, ale sędziowie odgwizdują faule z dupy, piłka dotknęła konstrukcji kosza po rzucie Rosy, a sędziowie im dają piłkę no bez jaj

Do tego w typie Vertiego powtórka z wczoraj chyba ... co za dzień

prezes96 27,8K

prezes96

Użytkownik
Nie zgadzam się z tym, że sędziowie pomagają Rosie, moim zdaniem popełnili dwa proste błędy właśnie przy wspomnianym niby faulu ofensywnym i tym jak piłka po uderzeniu konstrukcji kosza została przyznana Rosie. Co nie zmienia faktu, że Anwil gra ***** w tym momencie, a forma Jelinka to jest w ogóle dramat.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom