Wczoraj na Starsbourg był podobny i wygrali spokojnie. Monaco powinno to wygraćKtoś się orientuje czy można pograć Monaco w kosza? ładnie to wszystko wygląda,gra lider tabeli z ostatnim 8 miejscem dającym play off....pierwszy mecz u siebie Monaco 17 punktami wygrało... tylko kurs nie pasuje
No dobra ale są jakieś przesłanki skąd kurs ?Wczoraj na Starsbourg był podobny i wygrali spokojnie. Monaco powinno to wygrać
Liga francuska charakteryzuje się tym że większość drużyn to zespoły swojego parkietu. Monako w tym sezonie to czarny koń rozgrywek bo mało kto spodziewał się 1 miejsca przed PO. Na innym poziomie jedynie Strasbourg który koniec końców będzie mistrzem. A co do tego meczu Monako jeśli zagra swoje to wygra ale ja tam tego nie tykam choć jakbym miał postawić pieniądze to skłoniłbym się ku gościomKtoś się orientuje czy można pograć Monaco w kosza? ładnie to wszystko wygląda,gra lider tabeli z ostatnim 8 miejscem dającym play off....pierwszy mecz u siebie Monaco 17 punktami wygrało... tylko kurs nie pasuje
no ludzie pograli twoj typ na anwilXDDD Sedziowie ładnie za Radomem beka
Wiem, bo dalej warto. Są przecież całe dwie kwarty, a Rosa nie będzie grała na takiej skuteczności cały mecz, ale sędziowie im pomagają i to nawet nasi wielcy znawcy komentatorzy zauważylino ludzie pograli twoj typ na anwil
Do typu nic nie mam, ale nie mów że sędziowie pomagają... Offens był tylko, że Stelmacha... To zasługa Anwilu, że mają taki wynik, grają kupę, Rosa rozwala ich strefę wjazdami Thomasa i Szymkiewicza może po przerwie się ogarnąWiem, bo dalej warto. Są przecież całe dwie kwarty, a Rosa nie będzie grała na takiej skuteczności cały mecz, ale sędziowie im pomagają i to nawet nasi wielcy znawcy komentatorzy zauważyli
Anwil gra padake to prawda, ale sędziowie odgwizdują faule z dupy, piłka dotknęła konstrukcji kosza po rzucie Rosy, a sędziowie im dają piłkę no bez jajDo typu nic nie mam, ale nie mów że sędziowie pomagają... Offens był tylko, że Stelmacha... To zasługa Anwilu, że mają taki wynik, grają kupę, Rosa rozwala ich strefę wjazdami Thomasa i Szymkiewicza może po przerwie się ogarną