no wiecej niz 2x plaska to nigdy nie wychodze poza cos takiego, tzn zagralem z danego meczu pre plasko (dajmy na to-2,5 seta) przegrali 1st i wchodze np -1,5, albo +1,5/MO przy 0-2 i wtedy wychodza dwie plaskie, w sensie nie przekraczam 2 plaskich na jeden meczale kiedys kiedys napisale plaska stawka na to kurestwo ! ????
nie bedzie ontuzji mozgu to izi wejdzie bo sa lepsi w hoy.
Oglądał ktoś tych młodych brazoli bo graja ze stojanami a kurs jeszcze ciekawy ;] ? chodzi o dzordz/artur
Ja widziałem, spoko grają. Dzordz jest kozak, Arthur ciutkę słabszy. Ja tam Ruskich nie gram bo są nie do przewidzenia. Widziałeś tych Meksykanców?ale kiedys kiedys napisale plaska stawka na to kurestwo ! ????
nie bedzie ontuzji mozgu to izi wejdzie bo sa lepsi w hoy.
Oglądał ktoś tych młodych brazoli bo graja ze stojanami a kurs jeszcze ciekawy ;] ? chodzi o dzordz/artur
Holenderki już w poprzednim sezonie podczas ME U20 się pokazały ze znakomitej strony. Wtedy to dominowały nad rywalki przede wszystkim siłą i przygotowaniem fizycznym. Mają z czego uderzyć i warunki fizyczne bardzo fajne. Wcale się nie zdziwię jak powalczą z Brazylijkami, bo Patricia na pewno swoją stabilnością nie grzeszy. Jak sobie przyjmie to w ataku zabija, ale jej z jej przyjęciem bywa rożnie i też poruszanie się po piasku momentami jest tragiczne.Edit. Zerknij sobie teraz na Holenderki vs. Dudy. To powinien być finał, dwie najlepsze pary, a Holenderki zrobiły na mnie ogromne wrażenie.
z 40-0 się łamie????Lim 2 set @ 2.50 - zaczeła trafiać, wygrywać swój serwis, jak się poszczęsci i Riske zagotuje czajnik to wejdzie. Stawka lekka
15 rr więcAberden-Ross powyżej 16 rr kurs 4.0 bet 365
ok dzieki to odpuszcze moze cos wroce kolo 18 to sie pogra jeszcze dzis ????Ja widziałem, spoko grają. Dzordz jest kozak, Arthur ciutkę słabszy. Ja tam Ruskich nie gram bo są nie do przewidzenia. Widziałeś tych Meksykanców?
Edit. Zerknij sobie teraz na Holenderki vs. Dudy. To powinien być finał, dwie najlepsze pary, a Holenderki zrobiły na mnie ogromne wrażenie.
Zhang over 9,5 gema @ 1.90 - wczoraj ograł Dzuhmura, dzisiaj gra z dużo słabszym Medvedevem. Lekka stawka
1-1Leipzig II
no to w Rosji over 1.5 gola - 4.50
Ja je skądś kojarzyłem, ale dopiero teraz mocniej się przyjrzałem. Też jestem zdania, że Holenderki moga to wygrac bo ta Paticia jest słaba.Holenderki już w poprzednim sezonie podczas ME U20 się pokazały ze znakomitej strony. Wtedy to dominowały nad rywalki przede wszystkim siłą i przygotowaniem fizycznym. Mają z czego uderzyć i warunki fizyczne bardzo fajne. Wcale się nie zdziwię jak powalczą z Brazylijkami, bo Patricia na pewno swoją stabilnością nie grzeszy. Jak sobie przyjmie to w ataku zabija, ale jej z jej przyjęciem bywa rożnie i też poruszanie się po piasku momentami jest tragiczne.