>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
delikatnie do gry

Betz/Seghers @ 1,90 bet365 live przy 7-3

e; Brazolki widze dalej wywalone na granie. Aut siatka i wystawka dolem ???? dlugo tak sie nie da.

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
ale kiedys kiedys napisale plaska stawka na to kurestwo ! ????

nie bedzie ontuzji mozgu to izi wejdzie bo sa lepsi w hoy.
Oglądał ktoś tych młodych brazoli bo graja ze stojanami a kurs jeszcze ciekawy ;] ? chodzi o dzordz/artur
no wiecej niz 2x plaska to nigdy nie wychodze poza cos takiego, tzn zagralem z danego meczu pre plasko (dajmy na to-2,5 seta) przegrali 1st i wchodze np -1,5, albo +1,5/MO przy 0-2 i wtedy wychodza dwie plaskie, w sensie nie przekraczam 2 plaskich na jeden mecz

1.72 pre, przy 6-10 1.9 toz to jakas parodia ???? na odwrot cza wchodzic

pre 1.72-2 przy 7-11 1.9-1.8 ???? beka
9-11 2.1 - 1.66 dobra wysiadam XD

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
ale kiedys kiedys napisale plaska stawka na to kurestwo ! ????

nie bedzie ontuzji mozgu to izi wejdzie bo sa lepsi w hoy.

Oglądał ktoś tych młodych brazoli bo graja ze stojanami a kurs jeszcze ciekawy ;] ? chodzi o dzordz/artur
Ja widziałem, spoko grają. Dzordz jest kozak, Arthur ciutkę słabszy. Ja tam Ruskich nie gram bo są nie do przewidzenia. Widziałeś tych Meksykanców?

Edit. Zerknij sobie teraz na Holenderki vs. Dudy. To powinien być finał, dwie najlepsze pary, a Holenderki zrobiły na mnie ogromne wrażenie.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Kane + Vardy + Aguero all to score @ 9 William Hill...

trojka walczy o korone krola strzelcow Kane - 25 Vardy i Aguero po 24 gola na koncie. Do tego Man CIty i Tottenham maja dzisiaj o co walczyc wiec o ich gole jestem w miare spokojny. Na Vardiego bedzie pracowal caly zespol i mysle, ze beda starali sie by gosci dzisiaj tez cos strzeli.

Do tego w dwoch singlach Girou 2+ gola @ 5 i Sanchez 2+ gole @ 5 unibet

AV na Emirates gdzie Arsenal bedzie gral na bank o 3 pkt by wyprzedzic Tottenham ktory musi wygrac z Newcastle. Nie ma opcji by Arsenal odpuscil. AV bedzie bronic do pierwszej bramki, potem worek sie otworzy wiec obaj panowie beda mieli swoje szanse.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Edit. Zerknij sobie teraz na Holenderki vs. Dudy. To powinien być finał, dwie najlepsze pary, a Holenderki zrobiły na mnie ogromne wrażenie.
Holenderki już w poprzednim sezonie podczas ME U20 się pokazały ze znakomitej strony. Wtedy to dominowały nad rywalki przede wszystkim siłą i przygotowaniem fizycznym. Mają z czego uderzyć i warunki fizyczne bardzo fajne. Wcale się nie zdziwię jak powalczą z Brazylijkami, bo Patricia na pewno swoją stabilnością nie grzeszy. Jak sobie przyjmie to w ataku zabija, ale jej z jej przyjęciem bywa rożnie i też poruszanie się po piasku momentami jest tragiczne.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Ja widziałem, spoko grają. Dzordz jest kozak, Arthur ciutkę słabszy. Ja tam Ruskich nie gram bo są nie do przewidzenia. Widziałeś tych Meksykanców?

ok dzieki to odpuszcze moze cos wroce kolo 18 to sie pogra jeszcze dzis ????

nie bedzie jak dudy ogladac ;/ co do meksykow nie ogladalem ich rowniez w tym turnieju.

rodd 136

rodd

Użytkownik
South Africa (w)
-vs-
Zimbabwe (w)

Powyżej 0.5 [0-0] HT @ 2.040
No jak tu nie padna bramki, to nie wiem gdzie xd

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Holenderki już w poprzednim sezonie podczas ME U20 się pokazały ze znakomitej strony. Wtedy to dominowały nad rywalki przede wszystkim siłą i przygotowaniem fizycznym. Mają z czego uderzyć i warunki fizyczne bardzo fajne. Wcale się nie zdziwię jak powalczą z Brazylijkami, bo Patricia na pewno swoją stabilnością nie grzeszy. Jak sobie przyjmie to w ataku zabija, ale jej z jej przyjęciem bywa rożnie i też poruszanie się po piasku momentami jest tragiczne.
Ja je skądś kojarzyłem, ale dopiero teraz mocniej się przyjrzałem. Też jestem zdania, że Holenderki moga to wygrac bo ta Paticia jest słaba.

Duda pre 1.40, Duda przy 1:2 @ 1.20 ???? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom