>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Ty dziadku sie zacznij udzielac, a nie sam kosisz za firanka ????

co do bloka stala praktyka calorocznych dlatego trzeba reagowac !

btw ciekawe co fijalki maja w glowie po wtopie w polfinalale ;]
Pobrałem Wenezuleczyków tyż, a co do Fijałków to nie ma opcji, oni nie z tych ;) Jakby to był Łosiak to pewnie panienka wyszłaby sfochowana na cały świat i można byłoby grać śmiało Greków.

edit: Spoko tutaj poleci klasyka, set do 14, a potem w drugą stronę pewnie do 12 ???? ????

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
Ty dziadku sie zacznij udzielac, a nie sam kosisz za firanka ????
co do bloka stala praktyka calorocznych dlatego trzeba reagowac !
btw ciekawe co fijalki maja w glowie po wtopie w polfinalale ;]
e; nie mow mi o losiakach bo wczoraj zabrali na szybko 2k, czlowiek glupi nie zamyka w pore :grin: wuwuzele jada niezle. czuje ze to bedzie czarny kon tej paraolimpiady
ja w tym miesiacu to zrobilem zjazd na -11k niemal grajac te plazowki arabskie satkowki i inne debilizmy, co prawda teraz juz nieco ponad -7k wiec jestem z siebie dumny ????
skutecznosc 12/44 mowi sama za siebie ????
Dobra tzreba w koncu cos przegrac, -2,5 pkt na tych typkow tigrito/peter w 2nd secie idzie ????

sebav2 374

sebav2

Użytkownik
Lim 2 set @ 2.50 - zaczeła trafiać, wygrywać swój serwis, jak się poszczęsci i Riske zagotuje czajnik to wejdzie. Stawka lekka

P 1,8K

patced

Użytkownik
ja w tym miesiacu to zrobilem zjazd na -11k niemal grajac te plazowki arabskie satkowki i inne debilizmy, co prawda teraz juz nieco ponad -7k wiec jestem z siebie dumny ????
A ja sie nauczylem od Ciebie, plaska stawka na to kurestwo i tyle nie masz wplywu, ze jakis dziad na slupku tak jak wczoraj w szwajcarii zacznie gwiazdorzyc i wystaraszy laski, ze sypa bedzie tylko dolem ????

Na te gowniane u21 19 i inne paraoolimpiady rada jedna ogladac ogladac i jeszcze raz ogladac. buki to debile oni tylko rzucaja kursy po jakichs h2h czy kij wie co. A, że chłopy lepsze dwa razy to hoy tam.

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
A ja sie nauczylem od Ciebie, plaska stawka na to kurestwo i tyle nie masz wplywu, ze jakis dziad na slupku tak jak wczoraj w szwajcarii zacznie gwiazdorzyc i wystaraszy laski, ze sypa bedzie tylko dolem ????
a ja to gralem za pol plaskiej stawki a czesto i za cwierc ????, jakbym gral to plasko to bym wyszedl na ponad 25k w dupe ????
no poczatek dobry 5-2 prowadzenie, szansa na -2,5 pkt calkiem spora
e 6-2 7-2

P 1,8K

patced

Użytkownik
a ja to gralem za pol plaskiej stawki a czesto i za cwierc ????, jakbym gral to plasko to bym wyszedl na ponad 25k w dupe ????

no poczatek dobry 5-2 prowadzenie, szansa na -2,5 pkt calkiem spora

e 6-2 7-2
ale kiedys kiedys napisale plaska stawka na to kurestwo ! ????

nie bedzie ontuzji mozgu to izi wejdzie bo sa lepsi w hoy.

Oglądał ktoś tych młodych brazoli bo graja ze stojanami a kurs jeszcze ciekawy ;] ? chodzi o dzordz/artur

Otrzymane punkty reputacji: +8
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Heracles awansuje @ 1,80 w 365 ... dobry kurs,buki wystawily tak jakby to bylo 50/50 podczas gdy Heracles przewazal caly mecz, odrobili straty, sa napompowani a Groningen z podkulonym ogonem w glowach pewnie miazga, nogi z waty bo juz witali sie z gaska a tu taki klops ...
✅

Choc szkoda mi Groningen bo lubie ten zespol ????

P 1,8K

patced

Użytkownik
Gomez/hermandez @2.25 bet365live za 15min ✅

Kogos poje...dawac takie kursy na dwie naprawde bardzo sprytne wuwuzele ! Polacy ok klepali kelnerow ale teraz zaczyna sie powazne granie. Widzialem naszych w akcji w eliminacjach w meczy z chinolami i juz tam mieli mokro gdy przeciwnicy popelniali mniej bledow wlasnych. Warunki fizyczne to jedyne co przemawia na korzysc polakow. Wenezuelczycy rowniez prwnie dobrneli dalej pokonujac wszystkich na swej drodze a ze grac z wysokimi klodami potrafia moze swiadczyc sklepanie stojanowskiwgo na ms u19 dwa lata temu. Gdzie stojany teraz to kozaki i liczyc sie beda juz niedlugo w stawce !

E: tigrito/peter w bet365 of kors !
lepiej matka nie da... 21-11, 21-15

Otrzymane punkty reputacji: +11
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom