magik90
Użytkownik
Czyli pewnie pierwszy raz widzisz mecz Simona ????Boże, jak widzę te uderzenia Simona na prostych nogach to mnie ściska...
Czyli pewnie pierwszy raz widzisz mecz Simona ????Boże, jak widzę te uderzenia Simona na prostych nogach to mnie ściska...
Już raczej utopione, Troicki na dopalaczu, Simon jak na geriatrii.Gram tego Simona po @3
ciężko przypuszczać po mowie ciała by Simon tak zniszczony fizycznie podjął jeszcze walkę, ale przed meczem kto by się tego spodziewał...Simon kończy taką taśmę i dostaje takie baty ????
Nie ma argumentów jak na razie niestety. Jednak tutaj jeden wygrany set może sporo zmienić..
Pozwolę sobie już rozliczyć, bo raczej nic się tutaj nie wydarzy.Śmiało można wchodzić 3 set dla Serba. @1.80 bet365 Simon nie istnieje, błędy, błędy i jeszcze raz błędy.
ja na Rolandzie 3/3 taśmy no i dzisiaj przychodzi ta pierwsza przegrana :-|Niestety mało mnie to śmieszy, wczoraj piękną taśmę utopił mi Carreno Busta, dzisiaj robi to Simon.
nawet Misaki Doi108 km/h drugi serwis xd nawet Radwańska i Halep mają mocniejsze
ZWROT iSC Sollenau DNB @ 2.2 Bet365
USM Blida 1. gol @ 2 Bet365