hahahahaBędę szczery, że Simona rzadko oglądam, ale jak patrze jak gra to już lepiej grają jacyś challangerowcy, co umieją mocno przebić piłkę na drugą strone, on tak lekko udrze jakby mu sue nie chciało
Trudnego przeciwnika nie ma, więc może i awansuje. Co ten Simon robi na 18 miejscu to beka ????Nie wierzę w to, że Troicki przejdzie do 1/8 wielkiego szlema, są rzeczy które nie mają prawa się wydarzyć
Gram tego Simona po @3
najlepsze jest to że w 4 rundzie będzie jeden z tych amatorów.Wolę grzebać sobie widelcem w oku niż patrzeć na grę Simona, co za paraolimpiada.
no co Ty, dobra komedia jest ????Wolę grzebać sobie widelcem w oku niż patrzeć na grę Simona, co za paraolimpiada.
Niestety mało mnie to śmieszy, wczoraj piękną taśmę utopił mi Carreno Busta, dzisiaj robi to Simon.no co Ty, dobra komedia jest ????
bez komentarza, z 11-2 na 13-17.Laboral Kutxa wygra 1 kwartę 3-drogowo, 1.57 bet365
to jest czysta loteria, Simon walczak i może seta ugrać, dla mnie typowy nobetŚmiało można wchodzić 3 set dla Serba. @1.80 bet365 Simon nie istnieje, błędy, błędy i jeszcze raz błędy.
niby fakt, ale póki co to nie ma żadnych zmian, ale jakby Francuz urwał seta, publika by go poniosła może kto wie...to jest czysta loteria, Simon walczak i może seta ugrać, dla mnie typowy nobet