Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
pani profesor slabo gra na maczce a garcia ostatnio w formie, mysle ze 3 sety a szanse 50/50 wiec 1.50 nie do grania
2.50 na o2.5 seta na unibecie bym pogral
magik mam pomysl zrob tasme z II rundy atp a ja zrobie z wta tez II i zagramy obie :grin:
co ten bet365 obsrany jak stawiam na live juz z 7 zakladow wisi i nie chca rozliczyc, pewnie mysla ze z paryza obstawiam :razz:
Cuevas 3:0 @1.8
Souza over 15.5g @1.83
Bagnis wygra tie-break @1.66
Cuevas - Kamke over 10.5g w 4 secie @2.75
Cuevas 4 set @1.66
Ram over 12.5g @1.83
Kolba 4 set @1.90
Ram - Vesely over 9.5 w 3 secie @1.61
Vanni @2.37
Clezar +5.5g @1.83
Całkiem przyzwoity tenisowy dzień.
Ale żeby wszystko było normalnie, to prawie wszystko wtopiłem na meczu Lorenziego z Brelokiem i Seppiego z Gulbisem :grin::grin:
10 to za duzo ale z 5 sie podejme, w I rundzie nie bo nie wiadomo kto jak gra ale w 2 niektore panie sie znalazly przez nieudolnosc przeciwniczek a nie dzieki wlasnym umiejetnoscia
kto chcę, polecam zagrać typ z Egiptu, daje przed meczem, ewentualnie można kombinować później: Egipt, 20:00; El Entag El Harby - Wadi Degla X/2 kurs 6.00