meken
Użytkownik
za @1,3? ????aza bez serwisu bierzcie knapp w tb
za @1,3? ????aza bez serwisu bierzcie knapp w tb
Anzi race to 7 rr kurs 1.72 bet 365
jeżeli nie strzelą szybko bramki powinno być izzi.
e;pewnie nikt nie zdążył pograć bo zaraz zrobili 6 rr dlatego warto zagrać też delikatnie race 9 rr kurs ładny 3.40
w TB bylo knapp 2.05 a aza 1.7 przy 0-0 wiec nie wiem skad twoj smiechza @1,3? ????
pisałeś to przy stanie 2-1.w TB bylo knapp 2.05 a aza 1.7 przy 0-0 wiec nie wiem skad twoj smiech
pisałeś to przy stanie 2-1.
zalozyles dopiero konto ? bo chyba dla stalych takiej niema promocjiPiękna taśma na 1 runde RG prawie zamknięta, jeszcze tylko Goffin. Fajna sprawa, 14 meczów około kurs 1,1 i 50 % bonusu od całorocznego ????
oczywiście że było, dokładnie @1,33. Co ty majaczysz ????nie przy 2-1 a jak nawet to 1.3 i tak nie bylo
Jest, mam od bardzo dawna. Weź usługi --> promocje i będzie z Nole ;pzalozyles dopiero konto ? bo chyba dla stalych takiej niema promocji
oczywiście, że jest, maila na pewno dostałeśzalozyles dopiero konto ? bo chyba dla stalych takiej niema promocji
Kurs 1,28 na Monaco jest... no nie wiem jak to nazwać.
Istomin jeśli wszystko będzie dobrze to bierze to spotkanie a 1,40 że ugra seta to już wg pewne jak to że po dniu jest noc. Jednak jeśli coś będzie nie tak to Uzbek skreczuje i tyle.
Volgar-Astrakhan - Anzhi
Anży gol @2.1 bet365
seria 3 przerwana4 gol Tractor kurs 2.0