>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
do grania takich egzotyków jak np. kosz kobiet w południowej Ameryce, albo siatka polecam brytyjskich bukmacherów. Ladbroks, Paddy Power ect. Jeśli ktoś ma możliwość tam grać to warto bo oni nie ogarniają tego wcale. Bet365 poblokowany a tam dalej można ????
Zna ktoś jakieś inne firmy ? W Ladbroks chyba nie można grać z PL, a w Paddym podobno niskie limity dla Polaków...

bizon91 3,3K

bizon91

Użytkownik
&lt;bison ghost=&quot;&quot; appears=&quot;&quot;&gt;(Bison ghost appears)
Frye under 3,5 trójek@1,55 w Betssonie, ⛔⛔⛔ 3 trójki w 62 sekundy 4 kwarty :eek:
6/70 w regularze i 1/11 w Playoffs jego overy na tej linii, oddsmakerzy z betssona znowu coś piją, nie wiem dlaczego tak wysoka linia na gościa, który ma jednak drugorzędną rolę w Cavs. Powinno być max 1,20.
(Bison ghost flies away)
&lt;bison ghost=&quot;&quot; flies=&quot;&quot; away=&quot;&quot;&gt;&lt;/bison&gt;&lt;/bison&gt;

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
&lt;bison ghost=&quot;&quot; appears=&quot;&quot;&gt;(Bison ghost appears)

Frye under 3,5 trójek@1,55 w Betssonie,

6/70 w regularze i 1/11 w Playoffs jego overy na tej linii, oddsmakerzy z betssona znowu coś piją, nie wiem dlaczego tak wysoka linia na gościa, który ma jednak drugorzędną rolę w Cavs. Powinno być max 1,20.

(Bison ghost flies away)

&lt;bison ghost=&quot;&quot; flies=&quot;&quot; away=&quot;&quot;&gt;&lt;/bison&gt;&lt;/bison&gt;

Potwierdzam

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Kurs 1,28 na Monaco jest... no nie wiem jak to nazwać.
Istomin jeśli wszystko będzie dobrze to bierze to spotkanie a 1,40 że ugra seta to już wg pewne jak to że po dniu jest noc. Jednak jeśli coś będzie nie tak to Uzbek skreczuje i tyle.

matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Kurs 1,28 na Monaco jest... no nie wiem jak to nazwać.
Istomin jeśli wszystko będzie dobrze to bierze to spotkanie a 1,40 że ugra seta to już wg pewne jak to że po dniu jest noc. Jednak jeśli coś będzie nie tak to Uzbek skreczuje i tyle.
Nie uważasz, że Bagnis dzisiaj to promo? ???? Porozrzuca drewnianego Kennego na lewo i prawo.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Nie uważasz, że Bagnis dzisiaj to promo? ???? Porozrzuca drewnianego Kennego na lewo i prawo.
Faworytem jest zasłużenie, ale ja tego nie ruszam bo te jest ostatnie mecze mnie trochę kują w oczy. Dla mnie dubelek Bagietka + Kolba jest idealny na dziś.

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Ja dzisiaj ide w strone Ilhana, tzn tylko ze ugra seta 4/10

Dodatkowo z dogow dzisiaj gram na Chunga 2j i Florka Mayera 3j. (Dla mnie promo dnia)

De Bakker set 2j

Z kobitek ze Siniakova ugrywa seta kurs piekny 2j

I over gemowy w meczu Gavrilovej 2j.

Dublem z lasek Siegemund +Kasatkina 3j

Powodzenia dzis

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom