Zna ktoś jakieś inne firmy ? W Ladbroks chyba nie można grać z PL, a w Paddym podobno niskie limity dla Polaków...do grania takich egzotyków jak np. kosz kobiet w południowej Ameryce, albo siatka polecam brytyjskich bukmacherów. Ladbroks, Paddy Power ect. Jeśli ktoś ma możliwość tam grać to warto bo oni nie ogarniają tego wcale. Bet365 poblokowany a tam dalej można ????
<bison ghost="" appears="">(Bison ghost appears)
Frye under 3,5 trójek@1,55 w Betssonie,
6/70 w regularze i 1/11 w Playoffs jego overy na tej linii, oddsmakerzy z betssona znowu coś piją, nie wiem dlaczego tak wysoka linia na gościa, który ma jednak drugorzędną rolę w Cavs. Powinno być max 1,20.
(Bison ghost flies away)
<bison ghost="" flies="" away=""></bison></bison>
ja mogłem dawać Urugwajki +69 no ale jak będzie taka linia to przygarnę
jest +69 a na sekunde było nawet +70 za dyszkę poszło ????
coś mi te 69 nie pasuje ????, tutaj nawet dogrywka nie pomogła... :-x
Powinno się skończyć 3:1, ale dobrze, że w ogóle ogarnęliKuba @2.62 próbujemy
Nie uważasz, że Bagnis dzisiaj to promo? ???? Porozrzuca drewnianego Kennego na lewo i prawo.Kurs 1,28 na Monaco jest... no nie wiem jak to nazwać.
Istomin jeśli wszystko będzie dobrze to bierze to spotkanie a 1,40 że ugra seta to już wg pewne jak to że po dniu jest noc. Jednak jeśli coś będzie nie tak to Uzbek skreczuje i tyle.
Faworytem jest zasłużenie, ale ja tego nie ruszam bo te jest ostatnie mecze mnie trochę kują w oczy. Dla mnie dubelek Bagietka + Kolba jest idealny na dziś.Nie uważasz, że Bagnis dzisiaj to promo? ???? Porozrzuca drewnianego Kennego na lewo i prawo.