>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
meken 76

meken

Użytkownik
Na nockę
Cavs/Cavs @1.8
Chicago Cubs @1,53
Channing Frye o 7.5 points @1,71
wszystko całoroczny

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
na jakiej podstawie ? :cool:
Pozwolę się wtrącić. Analiza meczów bezpośrednich i ostatnich &quot;poczynań&quot; Kostarykanek. Typ wydaje się być naprawdę solidny, ale dziwi mnie początek. Chociaż teraz Kanada zaczyna odskakiwać. Po wynikach widać, że te ekipy dzieli naprawdę wielka różnica. Wynik 3:0 dla Kanady po kursie 1.28 to można wjeżdżać ALL IN jako lokata.

Kanada -5.5 II set -&gt; 1.83 (całoroczny)

Wchodzę w to jak Pudzian w Najmana.

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Kanada -5.5 II set -&gt; 2.00 (całoroczny)

E: Chyba, że całoroczniak zna wynik i nas w ch..a robi ???? Bo nie wiem skąd ten kurs.

D 0

dutra

Gość
Ok, super. Pograłem a początek to fakt - dał nawet linie 70pkt w pewnym momencie uh

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Jak nie będzie ostrego wałka to tu nic złego się nie może zdarzyć ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Kanada -5.5 II set -&gt; 2.00 (całoroczny)

E: Chyba, że całoroczniak zna wynik i nas w ch..a robi ???? Bo nie wiem skąd ten kurs.
✅✅✅

25:13 dla Kanady ???? Mega łatwo, a kurs bardzo przyjemny.

Otrzymane punkty reputacji: +1
yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
O żesz w garnek, ale promocję nam zaserwował z tą Kanadą bet365... ???? Złapałem 3. set z handi -6.5 z kursem 1.90 i poszło za ostatnie wolne 300 PLN, szykuje się ładny zarobek ;)

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
W meczu MLS , czyli New England Revolution - FC Dallas będzie można jakiś under rozważyć. Polecam pograć coś w przerwie, chociaż teraz miły kurs na under 5.5 -&gt; 1.44. Często się zdarza, że w tej lidze jest dużo szumu na początek, wiele goli itp, a później jest spokój. Warto się wstrzymać do przerwy i wtedy jakiś under pobrać.

E: Jest 2:2, ale nie spodziewam się jakiejś strzelaniny w drugiej połowie. Konkretnego typu nie podaję, bo trzeba spać, ale warto się przyglądać ????

daavid5 671

daavid5

Użytkownik
O żesz w garnek, ale promocję nam zaserwował z tą Kanadą bet365... ???? Złapałem 3. set z handi -6.5 z kursem 1.90 i poszło za ostatnie wolne 300 PLN, szykuje się ładny zarobek ;)
Kostaryka się przebudziła i już 3 punkty zdobyła także uważaj ????

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Kanadyjki gwałt też w trzecim secie, nie pamiętam takiej promocji w ostatnim czasie ????

Cruzeiro - Figueriense over 0.5 HT -&gt; 2.050 (całoroczny)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom