quintana
Użytkownik
pochwal sie swoją taśmą
Dodawałem na pytanie pare stron wcześniej. Wiem, że zawsze może coś nie wejść, ale warto spróbować w przypadku fajnego bonusu. Kurs około 2,73 chyba
pochwal sie swoją taśmą
na jakiej podstawie ?Kostaryka poniżej 59,5 @1.83 będzie łatwo
Pozwolę się wtrącić. Analiza meczów bezpośrednich i ostatnich "poczynań" Kostarykanek. Typ wydaje się być naprawdę solidny, ale dziwi mnie początek. Chociaż teraz Kanada zaczyna odskakiwać. Po wynikach widać, że te ekipy dzieli naprawdę wielka różnica. Wynik 3:0 dla Kanady po kursie 1.28 to można wjeżdżać ALL IN jako lokata.na jakiej podstawie ?
W zeszłym roku Kanada w półfinale, z tamtej drużyny w tym roku została 4 graczy, Kostaryki tam nawet chyba nie byłona jakiej podstawie ?
Kostaryka się przebudziła i już 3 punkty zdobyła także uważaj ????O żesz w garnek, ale promocję nam zaserwował z tą Kanadą bet365... ???? Złapałem 3. set z handi -6.5 z kursem 1.90 i poszło za ostatnie wolne 300 PLN, szykuje się ładny zarobek
No faktycznie, już 5:13, robi się gorąco ???? Chyba zaraz zamykam dla pewności ????Kostaryka się przebudziła i już 3 punkty zdobyła także uważaj ????