>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
quintana 425

quintana

Użytkownik
warto grać faworytów z RG?? z 14 najniższych typów nawet ako 3.0 wychodzi, warto??
Myśle, że tak, w takim turnieju nie ma odpuszczania, możę być tylko kontuzja albo wybuch formy ogóra. Sam zagrałem bo fajny bonus na bet jest

strzala 377

strzala

Użytkownik
Siatkówka plażowa.

Półfinał niby powinny Luceny wygrać ale po tym co zrobili w III secie... Nie no, mimo wszystko powinni wygrać ale jaki będzie kurs? 1,12? pff
Za to finał zapowiada się epicko! Moim zdaniem wygrają jednak Kanadyjczycy, a Twoim?

D 0

dutra

Gość
Siatkówka plażowa.

Półfinał niby powinny Luceny wygrać ale po tym co zrobili w III secie... Nie no, mimo wszystko powinni wygrać ale jaki będzie kurs? 1,12? pff
Za to finał zapowiada się epicko! Moim zdaniem wygrają jednak Kanadyjczycy, a Twoim?
O Panie, nawet kursów nie widzę i par. Wróciłem dopiero nawet nie wiem kto będzie grał :cool:

maestro12 773

maestro12

Użytkownik
Dzisiejsze puchary wygrali faworyci,szkoda tylko że nie w regulaminowym czasie

Otrzymane punkty reputacji: +4
meken 76

meken

Użytkownik
Promo na becie z 50% bonusem wygląda spoko, ale nie chce mi się wierzyć że nikt w pierwszej rundzie z faworyzowanych zawodników nie spadnie z rowerka.

daavid5 671

daavid5

Użytkownik
Fluminense podwójna szansa 2.00 u najbardzej znanego buka.

Zdążył ktoś pograć? Przegrywali 0-1 a po pięciu minutach już jest 2-1.

quintana 425

quintana

Użytkownik
14 zdarzeń to potężna taśma.
Tyle, że tam nie ma meczów z kursem 1,3 itp, gdzie serio może być różnie. Graja czołowi gracze z no powiedzmy szczerze graczami o pare poziomów słabszymi. Tu moim zdaniem będą wielkie niespodzianki jak już

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Tyle, że tam nie ma meczów z kursem 1,3 itp, gdzie serio może być różnie. Graja czołowi gracze z no powiedzmy szczerze graczami o pare poziomów słabszymi. Tu moim zdaniem będą wielkie niespodzianki jak już
pochwal sie swoją taśmą;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom