D
0
dutra
Gość
o czym mowa ?Dopiero o 2:00 o brąz i o 3:30 o złoto? ehh późno strasznie
o czym mowa ?Dopiero o 2:00 o brąz i o 3:30 o złoto? ehh późno strasznie
over 0,5 HT w meczu Fluminense kurs 2.10 bet 365
Myśle, że tak, w takim turnieju nie ma odpuszczania, możę być tylko kontuzja albo wybuch formy ogóra. Sam zagrałem bo fajny bonus na bet jestwarto grać faworytów z RG?? z 14 najniższych typów nawet ako 3.0 wychodzi, warto??
2-0Guto/Saymon @1,8 całoroczny
O Panie, nawet kursów nie widzę i par. Wróciłem dopiero nawet nie wiem kto będzie grałSiatkówka plażowa.
Półfinał niby powinny Luceny wygrać ale po tym co zrobili w III secie... Nie no, mimo wszystko powinni wygrać ale jaki będzie kurs? 1,12? pff
Za to finał zapowiada się epicko! Moim zdaniem wygrają jednak Kanadyjczycy, a Twoim?
Z jakich typów wyszło ci 3.0? ????warto grać faworytów z RG?? z 14 najniższych typów nawet ako 3.0 wychodzi, warto??
z takich samych faworytów gdzie kurs jest poniżej 1.10 to kurs mam 2.12 ale gdy wyrzuci sie djoko i zagra gościa z kursem 1.40 to ako wychodzi 3.0Z jakich typów wyszło ci 3.0? ????
poniżej 4 rr w meczu Racing club kurs 2.0
w praniu wyjdzie. Niespodzianek ostatnio od groma.warto grać faworytów z RG?? z 14 najniższych typów nawet ako 3.0 wychodzi, warto??
over 0,5 do HT w meczu Santa Tecla kurs 2.20 bet 365
14 zdarzeń to potężna taśma.Promo na becie z 50% bonusem wygląda spoko, ale nie chce mi się wierzyć że nikt w pierwszej rundzie z faworyzowanych zawodników nie spadnie z rowerka.
Tyle, że tam nie ma meczów z kursem 1,3 itp, gdzie serio może być różnie. Graja czołowi gracze z no powiedzmy szczerze graczami o pare poziomów słabszymi. Tu moim zdaniem będą wielkie niespodzianki jak już14 zdarzeń to potężna taśma.
pochwal sie swoją taśmąTyle, że tam nie ma meczów z kursem 1,3 itp, gdzie serio może być różnie. Graja czołowi gracze z no powiedzmy szczerze graczami o pare poziomów słabszymi. Tu moim zdaniem będą wielkie niespodzianki jak już