>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [21]

Status
Zamknięty.
wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Ktoś oglądał Blues? Czemu to przegrali? :O

Szkoda Miami, ale pokazali dzisiaj, ze to nie byl przypadek. U siebie raczej dwie wygrane
Edmundson + kilka niewykorzystanych patelni + mało agresywnie w obronie + całkiem dobry występ Lehtonena

verno 763,7K

verno

Znawca - Hokej
Edmundson + kilka niewykorzystanych patelni + mało agresywnie w obronie + całkiem dobry występ Lehtonena
Edmundson to mnie rozwalił na łopatki a po 1 tercji powinno być 4:0 lekko, wiedziałem że to się zemści...

P 1,8K

patced

Użytkownik
Borger/Buthe @ 1,45 bet-at-home

Polki nie maja czego szukać w tym meczu, niemki solidne + nasze w slabej formie. jak dla mnie szybkie 2-0.

Grać w koncu trzeba zarobić na plazy ! ;]

Otrzymane punkty reputacji: +3
qlimaxerr 245

qlimaxerr

Użytkownik
Rostov rezerwa - Lokomotiv rezerwa over 3.5 @2 bet365
w pierwszej polowie jeden celny strzal lokomotivu na 1-0, ogolnie przewaga rostovu, wyrownali w 40 na 1-1, duzo akcji 2 bramki jak najbardziej mozliwe

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Ja widziałem, Austriacy wyglądali jakby im nie zależało, a Doppler to w ogóle jakoś bez przekonania grał. Prudel zrobił różnice na bloku a Fijałek podbił kilka groźnych serwisów i po meczu, szkoda. Oby kobieca para ze Szwajcarii nie oddała Chinkom...

P 1,8K

patced

Użytkownik
ja teraz wchodze

Heidrich J. / Zumkehr N. - Wang F. / Yue Y. typ:1 @ 1,50 bet365

Chnki nie maja czego szukac, forma slaba a szwajcarki potrafia obijac. Wyniki zdecydowanie lepsze jak dla mnie moze byc szybkie 2-0. No i typ nienaznaczony ???? ???? ???? ????

do tego:

Arvaniti/Karagkouni (GRE) - Huberli/Betschart (SUI) typ: 1 @ 1,75 bet-at-home ✅ 2-0 latwo bardzo latwo

Greczynnki ostatnio swietne wyniki maja ciezka zagrywke a szwajcarki w przyjeciu nie sa zbyt dobre..

idzie singlami i ako 2,63

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
ja teraz wchodze

Chnki nie maja czego szukac, forma slaba a szwajcarki potrafia obijac. Wyniki zdecydowanie lepsze jak dla mnie moze byc szybkie 2-0. No i typ nienaznaczony ???? ???? ???? ????

do tego:

Arvaniti/Karagkouni (GRE) - Huberli/Betschart (SUI) typ: 1 @ 1,75 bet-at-home

Greczynnki ostatnio swietne wyniki maja ciezka zagrywke a szwajcarki w przyjeciu nie sa zbyt dobre..

To lecimy na jednym wózku ????

A Szwajcarki z Huberli na czele to w ogóle potrafią przyjmować?

verno 763,7K

verno

Znawca - Hokej
ja teraz wchodze

do tego:

Arvaniti/Karagkouni (GRE) - Huberli/Betschart (SUI) typ: 1 @ 1,75 bet-at-home

Chciałem zagrać a tu już 4;0 .. ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom