rogerfede93
Użytkownik
Siatkówka plażowa na 9.00
forum.bukmacherskie.com/f32/siatkowka-plazowa-2016-a-128945-12.html#post5994557
Można próbować
Siatkówka plażowa na 9.00
forum.bukmacherskie.com/f32/siatkowka-plazowa-2016-a-128945-12.html#post5994557
Można próbować
Edmundson + kilka niewykorzystanych patelni + mało agresywnie w obronie + całkiem dobry występ LehtonenaKtoś oglądał Blues? Czemu to przegrali? :O
Szkoda Miami, ale pokazali dzisiaj, ze to nie byl przypadek. U siebie raczej dwie wygrane
Edmundson to mnie rozwalił na łopatki a po 1 tercji powinno być 4:0 lekko, wiedziałem że to się zemści...Edmundson + kilka niewykorzystanych patelni + mało agresywnie w obronie + całkiem dobry występ Lehtonena
krecz, zwrot :/Kravchuk @3,25
e. oczywiscie Bet365
boom ++++ co to był za mecz :!: :!: :!:
2-0 izi keszBorger/Buthe @ 1,45 bet-at-home
Polki nie maja czego szukać w tym meczu, niemki solidne + nasze w slabej formie. jak dla mnie szybkie 2-0.
Grać w koncu trzeba zarobić na plazy ! ;]
Oglądałeś Fijałów?2-0 izi kesz
nie mialem jak niestety ale wynik dziwi. dobrze ze z rannej sesji nic nie grane odpuscilem bo wszystko dziwne mi sie wydawalo ;]Oglądałeś Fijałów?
Wynik, jak wynik, ale jaka gra :Onie mialem jak niestety ale wynik dziwi. dobrze ze z rannej sesji nic nie grane odpuscilem bo wszystko dziwne mi sie wydawalo ;]
To lecimy na jednym wózku ????ja teraz wchodze
Heidrich J. / Zumkehr N. - Wang F. / Yue Y. typ:1 @ 1,50 bet365
Chnki nie maja czego szukac, forma slaba a szwajcarki potrafia obijac. Wyniki zdecydowanie lepsze jak dla mnie moze byc szybkie 2-0. No i typ nienaznaczony ???? ???? ???? ????
do tego:
Arvaniti/Karagkouni (GRE) - Huberli/Betschart (SUI) typ: 1 @ 1,75 bet-at-home
Greczynnki ostatnio swietne wyniki maja ciezka zagrywke a szwajcarki w przyjeciu nie sa zbyt dobre..
idzie singlami i ako 2,63
Chciałem zagrać a tu już 4;0 .. ????ja teraz wchodze
Heidrich J. / Zumkehr N. - Wang F. / Yue Y. typ:1 @ 1,50 bet365
Chnki nie maja czego szukac, forma slaba a szwajcarki potrafia obijac. Wyniki zdecydowanie lepsze jak dla mnie moze byc szybkie 2-0. No i typ nienaznaczony ???? ???? ???? ????
do tego:
Arvaniti/Karagkouni (GRE) - Huberli/Betschart (SUI) typ: 1 @ 1,75 bet-at-home
Greczynnki ostatnio swietne wyniki maja ciezka zagrywke a szwajcarki w przyjeciu nie sa zbyt dobre..
idzie singlami i ako 2,63