nevener
Użytkownik
tylko jeśli znowu będzie dogrywkaPanowie od kosza raptors - miami będzie over 190 pkt?
tylko jeśli znowu będzie dogrywkaPanowie od kosza raptors - miami będzie over 190 pkt?
Sevilla powyzej 1.5 kartki @1.66 Bet365
Jak dla mnie PEWNIAK ???? po prostu warte zagrania
Hyhyhyhy jaki synu prosze Cie. Skoro tak polecasz, to pogram kiedy mecz?analizuje synu, liga jak liga a puchar Kolumbii overowy potrafi być tym bardziej, że mecz o nic
overy w PO to jest ogólnie średni pomysł, a ta seria to będzie raczej mocno underowa, są lepsze zakładyPanowie od kosza raptors - miami będzie over 190 pkt?
Lauren Davis @1.83 WH
Zalezy co grales. Buki czesto maja w regulaminie, ze jeden zawodnik nie moze dostac 3 kartek 2xzoltej i 1 czerwonej. Druga zolta = czerwona. Mi Unibet rozliczyl booking points wiec i kartki pewnie tez rozliczyl, ale walcz moze cos ci sie uda ugrac...Witam.
PANOWIE macie juz rozliczone zolte kartki w meczu Liverpool - Villareal ? Bo wiadomo Ruiz dosta 2 razy zolta i wszystkie portale to wskazuja oraz komentarze uefa lecz ich raport wskazuje zolte kartki 1-3 bez drugiej zoltej co daje czerwona, powinno byc 1-4 zolte. Wiec pytam czy macie rozlizone bo ja w Unibet jako przegrana bede musial znowu wojowac z nimi przez te raporty eufa i pewnie strata...
iMiami +5pkt @1.91 WH
e: dubel Miami +9.5 @1.4 + St. Louis Blues @1.67
@2.33
też wygląda sensownie.
Siatkówka plażowa na 9.00
forum.bukmacherskie.com/f32/siatkowka-plazowa-2016-a-128945-12.html#post5994557
Można próbować