>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [21]

Status
Zamknięty.
perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Perek, bez spiny mam takie pytanie. Ty grasz wszystko co akurat gra w tej chwili? bo widzę ze codziennie ładujesz co inne to ligi z kopanej ;)
analizuje synu, liga jak liga a puchar Kolumbii overowy potrafi być tym bardziej, że mecz o nic

dani222 144

dani222

Użytkownik
Witam.
PANOWIE macie juz rozliczone zolte kartki w meczu Liverpool - Villareal ? Bo wiadomo Ruiz dosta 2 razy zolta i wszystkie portale to wskazuja oraz komentarze uefa lecz ich raport wskazuje zolte kartki 1-3 bez drugiej zoltej co daje czerwona, powinno byc 1-4 zolte. Wiec pytam czy macie rozlizone bo ja w unibet jako przegrana bede musial znowu wojowac z nimi przez te raporty eufa i pewnie strata...

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Witam.
PANOWIE macie juz rozliczone zolte kartki w meczu Liverpool - Villareal ? Bo wiadomo Ruiz dosta 2 razy zolta i wszystkie portale to wskazuja oraz komentarze uefa lecz ich raport wskazuje zolte kartki 1-3 bez drugiej zoltej co daje czerwona, powinno byc 1-4 zolte. Wiec pytam czy macie rozlizone bo ja w Unibet jako przegrana bede musial znowu wojowac z nimi przez te raporty eufa i pewnie strata...
Zalezy co grales. Buki czesto maja w regulaminie, ze jeden zawodnik nie moze dostac 3 kartek 2xzoltej i 1 czerwonej. Druga zolta = czerwona. Mi Unibet rozliczyl booking points wiec i kartki pewnie tez rozliczyl, ale walcz moze cos ci sie uda ugrac...

blind71 141

blind71

Użytkownik
Miami +5pkt @1.91 WH
e: dubel Miami +9.5 @1.4 + St. Louis Blues @1.67
@2.33
też wygląda sensownie.

A 960

adam44

Użytkownik
Over 189 w meczu Raptors- Miami na ten moment wydaje się być formalnością i pięknym prezentem od bukmacherów

quintana 425

quintana

Użytkownik
Ktoś oglądał Blues? Czemu to przegrali? :O

Szkoda Miami, ale pokazali dzisiaj, ze to nie byl przypadek. U siebie raczej dwie wygrane

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Moja ostatnia proba z siatkowka plazowa:

Doppler/Horst 2.20 bet365
Gram przeciwko Prudlom, ktorzy kraja piach, calkowicie bez formy. Dodatkowo wiekszosc pojedynkow wygrali Dopplery. Jedziemy!

⛔ ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom