>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [21]

Status
Zamknięty.
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Ajax trzyma cały czas 1-0, żeby czasami tam ciekawych historii nie było. Wszyscy mają nadzieje na pogrom PSV, a zaraz Twente remis ugra i po robocie ????

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
No no jak Ajax chce tylko wymęczyć 1-0, to PSV może sporo nadrobić dzisiaj. Jeszcze oby ze dwie co najmniej,

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Piłkarzom PSV brakuje jaj. Mogli dużo więcej z tego meczu wyciągnąć.

volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
:siata:
Jakarta Pertamina K - Gresik Petrokimia K
Gresik Petrokimia K win 4set @3.25
bet365 5j

Za drobne można spróbować

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Najs, oglądałem ostatnie mecze Granady, Rayo, Sportingu, ale tak słabej drużyny jak Espanyol w La Liga nie ma. Żeby Sevilla juniorami i rezerwami ich cisnęła, szok.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Pata/Mana @ 7.50 Unibet

Brazylijki fatalnie wyglądają, kto wie. Za drobniaki można próbować.
paty dobrze blokiem graja szansa na pewno jest.

Na final Pań mlodsze biora nie ? A u chłopów myśle, że Niemcy pokażą patole bo oni nie potrafią na wysokim poziomie dlugo grac a jeszcze niedawno wygladalo to fatalnie. co myslisz ?

e: dziena za odp. zagram tak jak myslalem ! powodzenia !

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
paty dobrze blokiem graja szansa na pewno jest.

Na final Pań mlodsze biora nie ? A u chłopów myśle, że Niemcy pokażą patole bo oni nie potrafią na wysokim poziomie dlugo grac a jeszcze niedawno wygladalo to fatalnie. co myslisz ?
Ja nie gram przeciwko Niemcom bo to są dziady, jak gram na nich to walą po autach, nie przyjmują nic, dramat. Zagram przeciwko to Matysik wyciąga piły ze hoho i jeszcze bezbłędy w ataku.

Widziałem ich pierwszy mecz to Andre tam siekał na zagrywce aż miło. Ogólnie świetny turniej Brazoli naprawdę, rewelka. Zagrywką tłuka, blokiem też. No, ale mówię Niemcy to para nie do przewidzenia, więc może pójść w każda stronę. Najlepiej poczekać na live.

Co do młodych to napisałem w dziale, choć tutaj też pewnie Juliana mi zrobi psikusa, bo jak się uwezmę na kogoś to robia finał i go wygrywają. Od Kołki z Holandii zostali Mistrzami Swiata, a grałem przeciwko ????

catalona 704

catalona

Użytkownik
Espanyol - Sevilla o1.5 @ 2 Bet365
Śmiech na sali z tym Espanyolem. Czuję, że w drugiej połowie zobaczymy jednak trafienia. Skład Sevilii jak dotychczas sobie świetnie radzi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom