>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [21]

Status
Zamknięty.
D 0

dutra

Gość
Schmiedlova - Muguruza
Over 16.5 @1.66 bet365
5 gemów na clayu chyba się uda.

catalona 704

catalona

Użytkownik
St. Mirren - Rangers; powyżej 2.5 @ 1.72 Bet365

Rangers typowo dla nich w momentach,gdy przegrywają rzuca się na rywala. Może polecieć kontra więc gram over meczowy.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Oni też matematycznie mają szanse aby się utrzymać, no ale musieliby dzisiaj zdobyć jakieś punkty (upsss)
konkretnie - wygrać. Bo jeśli zremisują i nawet przedostatnia drużyna przegra to będzie 3 punkty straty i masa bramek do odrobienia (bilans).
ja myślę, że może być ustawka jak w Hiszpanii co mecz. Dziś 0-1 się skończy. PSV nie wierzy, że wyprzedzi Ajax i da wygrać gościom by się utrzymali.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
ja myślę, że może być ustawka jak w Hiszpanii co mecz. Dziś 0-1 się skończy. PSV nie wierzy, że wyprzedzi Ajax i da wygrać gościom by się utrzymali.
???? dlatego warto iść w stronę gości, all in !! :cool: oglądasz gdzieś?

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Ja oglądam na streamie na b365, bo będę obserwował na live inne mecze i kursy.
Np. Willem II zagra z Feyenoordem, którzy już LE mają pewną (wygrana w Pucharze) i w lidze niezagrożona praktycznie pozycja nr 3.

perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
bez jaj, PSV dziś zgwałci by w ostatniej kolejce mieć nadzieję , by oni z nimi przegrali to nie wiem co by musiało się stać, przecież te Cambur takie pastuchy, że nawet jakieś kołki z 13 czy 15 miejsca strzelają im po 3 gole ????

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Man United - Leicester +0,5 @ 1,98 Pinnacle
Man United - Leicester BTS @ 1,95 Bet365
Man United -2 AH - Leicester (rożne) @ 1,85 Bet365
Man United -4 EH - Leicester (rożne) @ 4,20 Unibet

perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
już powinny być 2 bramki, ale bramkarz gości dzień konia będzie miał ???? i się skonczy 2:0 ????

perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
gol i co najważniejsze, szybko biorą piłkę, czyli chcą gwałcić

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom