Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
bo ? zobacz na wzrost austarikow, bledy jakie ruscy popelniaja i sedziow jak gwizdaja. ruscy sa lepsi i tyle. w tamtym roku wydarli seta lucynie a jemu byle kto seta nie kradnie
dzieki adam kazdy jest kowalem swojego losu. plazowke zaszczepil we mnie gosc, ktorego szanuje ale jego typow juz nie pobieram ! zasada jest jedna ogladac ogladac i jeszcze raz byc na biezaco !
dzieki adam kazdy jest kowalem swojego losu. plazowke zaszczepil we mnie gosc, ktorego szanuje ale jego typow juz nie pobieram ! zasada jest jedna ogladac ogladac i jeszcze raz byc na biezaco !
zamykanie to swietna opcja. ale nigdy nie zamykam ze strata to jest zlota zasada. zawsze jak masz linie w kosza i spada o 20 niz to co grales moze byc ot itp to jest sport zeby nie byc goloslowny wczoraj ogladalem smieszny mecz tenisa pogralem na doga bo wydawalo sie rowno w super tb mieli 8-3... a przegrali 9-11 oczywiscie zamknalem przy 8-4 bodajze
e; ps super typ w dziale podal mateo, ktory ma chyba najwieksza wiedze na temat plazowki. ogladalem tych serbow jakis czas temu jak grali w chinach i jeden z nich to solidny kon, ktory mluci az milo.