jajczak
Użytkownik
Myślisz że pokryją 11.5 ?Zobacz sobie jakie baty Fairplay dostawal od Targu Mures albo innych ekip, tam 2x po 26-0 bylo :d
Mysle nad overem do przerwy
Ov 5.5 @ 1.5
Ov 6 @ 2
Myślisz że pokryją 11.5 ?Zobacz sobie jakie baty Fairplay dostawal od Targu Mures albo innych ekip, tam 2x po 26-0 bylo :d
Mysle nad overem do przerwy
Ov 5.5 @ 1.5
Ov 6 @ 2
W takich strzelankach po polowie nie warto za gruby hajs nic stawiac, teraz rownie dobrze moga byc 2-3 bramki ... Ja nic nie gram tamMyślisz że pokryją 11.5 ?
Zagrałem Melbourne. Grają o awans powinni wygraćMecze z Azji ktoś rusza?
pytanie co oni grają teraz. W Australii mają po sezonie.Zagrałem Melbourne. Grają o awans powinni wygrać
Nie ma szans aby zwyciężylisivolap/velichko @ 4,5 bet365 mozna grac
austriacy punkty w wiekszosci po bledach ruskich. jak sie ruscy ogarna to spokojnie wygraja bo ten maly austriak to nawet zaatakowac nie potrafi.
bo ? zobacz na wzrost austarikow, bledy jakie ruscy popelniaja i sedziow jak gwizdaja. ruscy sa lepsi i tyle. w tamtym roku wydarli seta lucynie a jemu byle kto seta nie kradnieNie ma szans aby zwyciężyli
Dlatego powinni się spiąć, aby awansować dalej. Ale może też chcą na szybsze wakacje kto wie. Ja zaryzykujepytanie co oni grają teraz. W Australii mają po sezonie.
Zależy którąKtoś ogarnia Polską 3 ligę ?
dzieki adam kazdy jest kowalem swojego losu. plazowke zaszczepil we mnie gosc, ktorego szanuje ale jego typow juz nie pobieram ! zasada jest jedna ogladac ogladac i jeszcze raz byc na biezaco !sivolap/velichko @ 4,5 bet365 mozna grac
austriacy punkty w wiekszosci po bledach ruskich. jak sie ruscy ogarna to spokojnie wygraja bo ten maly austriak to nawet zaatakowac nie potrafi.
e; smiech tam co druga wystawa powinna byc gwizdana ???? !
Evans 2-0 @1.90 bet365
"ale jego typow juz nie pobieram" i wszystko wiadomo a tak serio graty typu niestety nie grałem ale szanuje za kursik ????dzieki adam kazdy jest kowalem swojego losu. plazowke zaszczepil we mnie gosc, ktorego szanuje ale jego typow juz nie pobieram ! zasada jest jedna ogladac ogladac i jeszcze raz byc na biezaco !
http://www.fotosik.pl/zdjecie/13f36ec5141e83e2
o Ty kocie :grin:dzieki adam kazdy jest kowalem swojego losu. plazowke zaszczepil we mnie gosc, ktorego szanuje ale jego typow juz nie pobieram ! zasada jest jedna ogladac ogladac i jeszcze raz byc na biezaco !
http://www.fotosik.pl/zdjecie/13f36ec5141e83e2
zamykanie to swietna opcja. ale nigdy nie zamykam ze strata to jest zlota zasada. zawsze jak masz linie w kosza i spada o 20 niz to co grales moze byc ot itp to jest sport zeby nie byc goloslowny wczoraj ogladalem smieszny mecz tenisa pogralem na doga bo wydawalo sie rowno w super tb mieli 8-3... a przegrali 9-11 oczywiscie zamknalem przy 8-4 bodajzeo Ty kocie :grin:
Wgl śmieszne jest to na bet365, że można zmieniać zamknięcie zakładu. To jest bez sensu, kto zamyka za mniejszą kwotę? :razz: