>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [20]

Status
Zamknięty.
wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Za naprawdę drobne można spróbować PSG - Rennes 2 DNB kurs 8,00 lub 2x za 3,50 @bet365. PSG pewny mistrz o nic nie graja, Rennes 3 w tabeli wyjazdów, jeżeli chodzi o wyjazdowe mecze 27 pkt i ciągle mają szanse na puchary.

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Od roku sobie powtarzałem, żeby nie grać Felipe i to zawsze było mądre. W meczu o zerowym siatkarskim IQ lepsi Ci co wiedzą, że atakuję się w piasek. A nie prosto w łapy rywala.

patced Rachel/Angela grają z Czeszkami ;) A Juliany w drugiej rundzie z Ludgwig. Pewnie buki po naziwsku polecą i dadzą na Niemki 1.50 ;)

verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
W meczu o zerowym siatkarskim IQ lepsi Ci co wiedzą, że atakuję się w piasek. A nie prosto w łapy rywala.

Made my day ????

P 1,8K

patced

Użytkownik
Od roku sobie powtarzałem, żeby nie grać Felipe i to zawsze było mądre. W meczu o zerowym siatkarskim IQ lepsi Ci co wiedzą, że atakuję się w piasek. A nie prosto w łapy rywala.

patced Rachel/Angela grają z Czeszkami ;) A Juliany w drugiej rundzie z Ludgwig. Pewnie buki po naziwsku polecą i dadzą na Niemki 1.50 ;)
trzeba filowac bo te kursy beda dziwne a wyniki zgola inne ;] chociaz dzisiaj tych niewykorzystanych szans za duzo !

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
No co Ty, w takich warunkach drewniak zawsze ma trudniej. Jak Meksykańce nie zrobią finału to będzie kryminał. Teraz mają siatkarskiego emeryta, bez siły Marcio. Potem słabego Alissona. Myślę, że to ich czas.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom