>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [20]

Status
Zamknięty.
quintana 425

quintana

Użytkownik
Miami -2,5 + GSW -2,5 @1,99 Bet365

Lece grubo, a rano budzie sie bogatszy

ed. eh zapomniałem, nie budzę się bo przed maturą sie nie śpi, a uczy całymi nocami ????

P 1,8K

patced

Użytkownik
Pedro/Evandro 2,25 @ bet365 (1-1) 4-7 ⛔

pelna moc, graja u siebie wiatr przeszkadza ale evandro kon w koncu odpali i zabije na zagrywce !

e; dokladka przy 5-10 ⛔
@6 bet365

co tu sie odjebalo.... 5-10...10-10...11-14...14-14...15-17 evandro kon na zagrywce odrabial ale co robil przyjeciem to kalectwo...

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Islanders - Tampa 1 @ 2.3 tampa stracila condre a i bishop chyba nie ma dnia puścił krążek między nogami a wiadomo ile on daje drużynie , ciągle bez stamkosa, isles w ciągu ,tampa trochę zardzewiała po szybkiej serii z wings na dodatek under 6 po kursie 2.40

verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
Islanders - Tampa 1 @ 2.3 tampa stracila condre a i bishop chyba nie ma dnia puścił krążek między nogami a wiadomo ile on daje drużynie , ciągle bez stamkosa, isles w ciągu ,tampa trochę zardzewiała po szybkiej serii z wings na dodatek under 6 po kursie 2.40
Tylko nie szalej za bardzo typ może wejść ale jak Bishop się ogarnie (w sumie moglbyc to 1 blad) to będzie ciężko niewiem czy ogladales ostatni mecz Tampy ze skrzydełkami jak wybronil chyba 4 sam na sam i on wygral ten mecz

@Co za tempo o_O

Ctrl+c Ctrl+v ???? D

Bishop ostatnio boihaterem na ✅ dziś na ⛔ bardzo slabo az zmiana jest.

champion 896

champion

Użytkownik
Liczba rzutów 3-puntowych wykonanych przez zawodnika grał ktoś w Unibecie?
chodzi o wykonane czy o rzucone bo do żadnego z tych rozwiązań nie pasuje mi linia w jednym zakładzie

clubers 1

clubers

Użytkownik
Liczba rzutów 3-puntowych wykonanych przez zawodnika grał ktoś w Unibecie?
chodzi o wykonane czy o rzucone bo do żadnego z tych rozwiązań nie pasuje mi linia w jednym zakładzie
Według opisu na stronie powinno chodzić o ilośc oddanych rzutów, nie ma nigdzie informacji mają być trafne ????

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Miami końcówkę zagrali jak paralitycy

Piach, jaki zagrali w końcówce z Miami to jedno... ale skuteczność trójek Bobków była niesamowita: 50% i 12/24 to coś zdecydowanie nienormalnego... . Szkoda tylko, że kasa na Miami umoczona ;/

quintana 425

quintana

Użytkownik
Miami -2,5 + GSW -2,5 @1,99 Bet365

Lece grubo, a rano budzie sie bogatszy

ed. eh zapomniałem, nie budzę się bo przed maturą sie nie śpi, a uczy całymi nocami ????
⛔⛔
Nie skomentuje co Heat zagrało, a mogłem tam isć w undera ????

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Anaheim - Predators 2 @3.60✅✅
Tampa - Islanders 2@ 2.30✅✅
Under 6@ 2.40⛔

Brawo Preds! Szkoda tylko że wybrali sobie pierwsza tercje na bramki. Ducks nic nie pokazali klasycznie w decydującym momencie.
Brawo Greiss wygrałeś ten mecz dla Wyspiarzy. Chłopaki wygrali ostatni raz stana w 93 roku kiedy pokonali Panthers, kto wie może sytuacja w tym roku się powtórzy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom