nie wiem czemu tak sadzisz , nie mozna sie wcale do jakosci przyczepic.Ja mam neta 150mb ale przy takiej jakości to nawet na jakims 3mb nie ma opcji scinac
14 gem McGee @ 2.20 Basilashvili już chce się zbierać do domu
Nie zacina się to fakt ale jakość dla mnie osobiście slaba ale to może dlatego ze jak nhl oglądam to full hd, dawno już nie ogladalem meczy na tych "streamkach"nie wiem czemu tak sadzisz , nie mozna sie wcale do jakosci przyczepic.
u mnie dobra jakosc na full screenie i zero sciec
spoko , rozumiem ????Nie zacina się to fakt ale jakość dla mnie osobiście slaba ale to może dlatego ze jak nhl oglądam to full hd, dawno już nie ogladalem meczy na tych "streamkach"
Tak jest :grin: bramka Bayernu w powietrzu kursik 2.30 tłuczenie się zaczęłoIdą rożne koledzy, nareszcie
Ja już mam 5-cio krotne przebicie na tym podanym przeze mnie zakładzie, że Bayern pierwszy do 7 RRIdą rożne koledzy, nareszcie
1/2
heh, koke z piłką już na aucie był, sędzia gwizdnął aut dla Bajernu i za chwilę 2 kartki dla nich ????Teraz 2 niesluszne kartki dla Bayernu...!!!
Byly powtorki , serio nie dopatrzylem sie tam kontaktu Benati z noga....heh, koke z piłką już na aucie był, sędzia gwizdnął aut dla Bajernu i za chwilę 2 kartki dla nich ????
Benatia faulował, a Neuer podbiegł i popchnął Koke.